Vzmetnica SERTA RITZ

SKU
Vzmetnica SERTA RITZ
899,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica SERTA RITZ je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica SERTA RITZ

Vzmetnico RITZ je izdelalo svetovno priznano podjetje SERTA, ki se uvršča med vodilne proizvajalce na področju luksuznih spalnih pripomočkov. Serta že od leta 1931 skrbi za optimalen spanec milijonov ljudi po celem svetu. Če ste kdaj prenočili v hotelih Hilton, Marriott ali Caesars Palace, ste lahko izkusili vrhunsko kakovost in udobje, ki jo ponujajo vzmetnice Serta.
Nič manj kot prvorazredna pa je tudi vzmetnica RITZ ki se bo z novo stopnjo udobja in prilegajočim se sistemom vzmetenja povsem adaptirala na vaše premike. Izboljšajte svoj spanec z ergonomsko oblikovano vzmetnico RITZ, ki s pravo podporo ter naravnimi materiali poskrbi, da se vsak dan zbujate dobro naspani.

 

Katere so največje prednosti  vzmetnice SERTA RITZ?

 • Jedro vzmetnice odlikuje sistem dvojnega žepkastega vzmetenja, ki se takoj odzove na gibanje vašega telesa s prilagajanjem, prav tako pa nudi povsem novo stopnjo udobja in optimalno ergonomsko podporo.
 • Vzmetnica je obogatena s kakovostno gel spominsko peno. Ta zagotavlja popolno podporo telesa in zmanjšuje pritisk na mestih, ki najbolj pritiskajo na ležalno podlago..
 • Vzmetnica ima kakovostno tkano prevleko, ki je izjemno mehka in prijetna na otip.
 • Nadvložek vzmetnice se ponaša z naravno svilo, ki skozi celo leto skrbi za optimalno temperaturo in absorpcijo vlage. Poleg tega svila uspešno preprečuje razvoj bakterij in pršic na ležišču.
 • Kraljevska višina ležišča meri kar 35 cm, kar omogoča lažje vstajanje iz postelje.

 

Vzmetnica SERTA RITZ je prava izbira za vas, če:

 • ... si želite spanja na vrhunski vzmetnici iz kakovostnih materialov.
 • ... si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno podporo celemu telesu.
 • … si želite spati na vzmetnici, ki tudi po letih uporabe ne bo spremenila oblike.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se prilagaja vašemu gibanju.
 • ... si želite spati na optimalno prezračeni vzmetnici.
 • … potrebujete vzmetnico, ki ima antibakterijske lastnosti.
 • … si želite spanja na visokem ležišču, ki omogoča lažje vstajanje.

 

Zakaj je vzmetnica SERTA RITZ tako posebna?

Optimalna podpora celotnemu telesu

Kakovostno žepkasto vzmetenje nudi telesu popolno oporo in prvovrstno udobje. Vzmetenje zagotavlja dobro podporo vaši hrbtenici in vsem drugim delom telesa.

 

Spominska pena za izjemen občutek udobja

Vzmetnica se s pomočjo spominske pene poskrbi za optimalno prilagajanje telesu. Zaradi svojih posebnih ergonomskih lastnosti nudi vzmetnica v vsakem trenutku tudi popolno podporo in zmanjšuje pritiske telesa na ležalno podlago.

 

Zdravo spalno okolje

Vzmetnica je med drugim tudi antibakterijska, saj vsebuje naravno svilo. Ta  preprečuje vdor bakterij in nastanek pršic, hkrati pa poskrbi za optimalno regulacijo temperature v vseh letnih časih.

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 35 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje ter dodatno razbremeni vašo hrbtenico in križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 35 cm
Znamka Serta
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Da
Trdota ležišča mehko ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.