Vzmetnica SERTA SPLENDID ROYAL

SKU
Vzmetnica SERTA SPLENDID ROYAL
939,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica SERTA SPLENDID ROYAL je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica SPLENDID ROYAL

 

 

Svetovno znani proizvajalec luksuznih ležišč SERTA predstavlja vrhunsko naravno ortopedsko ležišče SPLENDID ROYAL, s katerim so povzročili pravo spalno revolucijo! Ležišče je namreč ustvarjeno iz naravnih materialov po standardih svetovnih verig vrhunskih hotelov in zdravilišč.  

 

Katere so največje prednosti vrhunskega ležišča SPLENDID ROYAL ?

  • 5 consko žepkasto vzmetenje, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo.

  • nadvložek je narejen iz Visco materiala, razvitega s strani Nase, ki je občutljiv na vročino in težo. Material prilagodi svojo obliko glede na telesno avtonomijo  in težo. 

  • zagotavlja optimalno prekrvavitev telesa, ki ostaja nespremenjena tudi na delih telesa, ki so v stiku z vzmetnico, tako da je obračanje med spanjem minimalno. 

  • Ležišče je mehko. 

Vzmetnica SPLENDID ROYAL je prava izbira za vas, če:

  • ...si želite spanja na mehkejšem ležišču z optimalno podporo celemu telesu.

  • ...sanjate o spanju na dobro prezračenem ležišču, ki učinkovito uravnava temperaturo spalnega okolja.

  • ...od ležišča pričakujete učinkovito, asmatikom in alergikom prijazno antibakterijsko zaščito in preprečevanje vdora pršic.

  • ...si želite mirnega in nemotenega spanca v zakonski postelji.

 

Veste, zakaj je ležišče SPLENDID ROYAL tako posebno?

Podporo celemu telesu nudi vrhunsko izdelano 5 consko žepkasto vzmetenje

Ležišče je v predelu glave, vratu in ramen mehkejše, v predelu trupa pa trše, saj na ta način nudi boljšo oporo telesu med spanjem. Vaša hrbtenica tako ves čas ohranja naravno lego, kar zmanjšuje in preprečuje nastanek bolečin v hrbtenici ali križu. Vzmetnica se telesu odlično prilagodi tudi v predelu bokov, stegen in nenazadnje nog, ki si po dolgem dnevu še posebej želijo kvalitetnega počitka.

 

Brez nočnega nemira pri spanju v dvoje:

Ležišče SPLENDID ROYAL  je idealna izbira za zakonsko posteljo, saj preprečuje, da bi nočni premiki partnerja vplivali na celotno ležišče. K temu pripomore 5 consko vzmetenje z individualno posejanimi vzmetmi, oblečenimi v žepke.Boljša prekrvavljenost telesa

Vrhunsko ležišče s svojo strukturo skrbi za manjši pritisk vzmetnice na telo in tako posledično za boljšo prekrvavitev telesa med spanjem, kar zmanjšuje neželeno gibanje oziroma premetavanje med spanjem. To pa vodi v bolj kvaliteten počitek

 

Nadvložek iz Visco materiala

 

 

Visco material, razvit s strani Nase, je občutljiv na vročino in težo. Optimalno podpira avtonomijo telesa brez upora, tako da prilagodi svojo obliko glede na obliko telesa in njegovo težo. Občutljivost Visco materiala na vročino zagotovi optimalno temperaturo vzmetnice glede na temperaturo telesa.  

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

  • Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da najboljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 34 cm
Znamka Serta
Snemljiva prevleka Ne
Pralna prevleka Ne
Antibakterijska Ne
Trdota ležišča mehko ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.