Vzmetnica TEMPUR CLOUD SUPREME 21

SKU
Vzmetnica TEMPUR CLOUD SUPREME 21
Special Price € 698,99 Redna cena € 1.459,00
-52%
-760€
Vzmetnica TEMPUR CLOUD SUPREME 21 je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Tempur CLOUD SUPREME 21

 

Vzmetnica CLOUD SUPREME 21 je proizvod svetovno priznanega proizvajalca luksuznih vzmetnic Tempur, ki že leta skrbi za optimalen spanec številnih ljudi po celem svetu. Znamka Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material - tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je pri vzmetnici CLOUD SUPREME 21 v Extra Soft izvedbi, kar pomeni, da hitreje reagira na telesno temperaturo in težo ter ju prilagodi po celotni površini ležišča. Spoznajte razkošje mehkobe in občutek takojšnje sprostitve z vzmetnico CLOUD SUPREME 21, ki vam zagotavlja lahkoten spanec kot na oblaku!

 

Katere so največje prednosti vzmetnice CLOUD SUPREME 21?

 • Jedro ležišča odlikuje 5 cm visoka TEMPUR podporna osnova, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži vašega telesa med spanjem.

 • Osrednji del ležišča je zgoraj obdan s 5 cm visoko plastjo izjemno mehke spominske pene Tempur Extra Soft, ki hitreje reagira na telesno temperaturo in težo.

 • Pod jedrom se nahaja plast 11 cm visoke trdne osnove ležišča, ki nudi popolno podporo zgornjima dvema plastema in zagotavlja stabilnost.

 • Ležišče spada v kategorijo mehkih ležišč, ki med spanjem prinaša izjemen občutek mehkobe in ugodja, ima pa tudi vse lastnosti dobre podpore in razbremenitve pritiska.

 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 • Višina vzmetnice je 21 cm.

 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

 

Vzmetnica CLOUD SUPREME 21 je prava izbira za vas, če:

 • si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej in zmanjšuje pritisk obremenjenih delov telesa.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se izjemno hitro prilagodi temperaturi, teži in položaju vašega telesa.

 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 • potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

 

Zakaj je vzmetnica CLOUD SUPREME 21 tako posebna?

Razkošje mehkobe in občutek takojšnje sprostitve – Tempur Extra Soft pena

Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče odlikuje zelo mehka Tempur Extra Soft spominska pena. Ta hitreje reagira na telesno temperaturo in težo ter nudi dobro podporo. Prav tako pa poskrbi za razbremenitev pritiska obremenjenih delov telesa in poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec.

 

Čista svežina in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice CLOUD SUPREME 21 je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

More Information
Tip Ležišče iz pene
Višina 21 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča mehko ležišče

Sorodni artikli

Vzmetnica King Koil ATHENS FIRM
Vzmetnica King Koil ATHENS FIRM
Special Price € 1.290,00 Redna cena € 2.159,00
-40%
-869€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.