Vzmetnica TEMPUR FIRM ELITE 25 - COOL TOUCH

SKU
Vzmetnica TEMPUR FIRM ELITE 25-COOL TOUCH
Special Price € 1.169,00 Redna cena € 1.949,00
-40%
-780€
Vzmetnica TEMPUR FIRM ELITE 25 - COOL TOUCH je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica TEMPUR FIRM ELITE COOL TOUCH

 

Spoznajte vrhunsko vzmetnico FIRM ELITE COOL TOUCH znamke Tempur, ki med spanjem nudi najboljšo podporo, kar ste jih do sedaj izkusili. Nova Tempur tehnologija Extra Support namreč zagotavlja izjemno udobje, čvrsto podporo, prilagajanje obliki, teži in temperaturi telesa. Prevleka z najsodobnejšim materialom Cool Touch pa zagotavlja odlično spanje v prijetnem hladu noč za nočjo.

Blagovna znamka TEMPUR
Danes svetovno priznana znamka kakovostnih ležišč Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material - tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice FIRM ELITE COOL TOUCH?

 • Vzmetnico so zasnovali strokovnjaki za spanje in inženirji, ki jih je pri ustvarjanju vodilo načelo, da razvijejo ležišče, ki se bo med spanjem nudilo najboljšo podporo doslej.
 • Osnovo vzmetnice odlikujeta dve 7,5 cm visoki TEMPUR podporni plasti, ki poskrbita za optimalno podporo zgornjih slojev vzmetnice.
 • Osrednji del vzmetnice predstavlja 5 cm visoko plast napredne podporne osnove TEMPUR, ki se med spanjem zagotavlja prilagajanje vzmetnice temperature, obliki in teži telesa.
 • Vzmetnica s posebno podporno spominsko peno Tempur poskrbi tudi za izjemno udobje med spanjem.
 • Vzmetnico Firm Elite Cool Touch odlikuje posebna prevleka, ki zagotavlja hladen občutek med spanjem tako, da skozi celo noč absorbira in odvaja odvečno toploto.
 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna pri 60 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.
 • Višina vzmetnice je 25 cm.
 • Vzmetnica ima 10 let garancije in je izdelana na Danskem.

 

Vzmetnica FIRM ELITE COOL TOUCH je prava izbira za vas, če:

 • … si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja obliki in teži in vašega telesa.
 • … si želite spati v prijetnem hladu noč za nočjo.
 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 

Zakaj je vzmetnica FIRM ELITE COOL TOUCH tako posebna?

Tri različne plasti za odlično podporo

Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče sestavljajo tri različne plasti. Te med spanjem zagotavljajo optimalno podporo in prilagajanje vsakemu delu telesa posebej. Tako se bo vaše telo popolnoma sprostilo in nabralo novih moči.

 

Miren spanec dan za dnem

Podporna spominska pena TEMPUR poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec brez nemirnega premetavanja in obračanja.

 

Prijeten hlad in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice FIRM ELITE COOL TOUCH je pisana na kožo vsem, ki imate radi spanje v hladni postelji. Poseben material s tehnologijo Cool Touch poskrbi za absorbcijo in odvajanje odvečne toplote na spalni površini. Prevleka je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

More Information
Tip Ležišče iz pene
Višina 25 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.