Vzmetnica TEMPUR FIRM LUXE 30 - COOL TOUCH

SKU
Vzmetnica TEMPUR FIRM LUXE 30 - COOL TOUCH
Special Price € 1.298,99 Redna cena € 2.179,00
-40%
-880€
Vzmetnica TEMPUR FIRM LUXE 30 - COOL TOUCH je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Tempur FIRM LUXE 30 COOL TOUCH

 

Spoznajte vrhunsko vzmetnico FIRM LUXE COOL TOUCH znamke Tempur, ki med spanjem nudi najboljšo podporo, kar ste jih do sedaj izkusili. Nova Tempur tehnologija Extra Support namreč zagotavlja izjemno udobje, čvrsto podporo, prilagajanje obliki, teži in temperaturi telesa. Prevleka z najsodobnejšim materialom Cool Touch pa zagotavlja odlično spanje v prijetnem hladu noč za nočjo.Blagovna znamka TEMPUR
Danes svetovno priznana znamka kakovostnih ležišč Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material - tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice FIRM LUXE 30 COOL TOUCH?

 • Vzmetnico so zasnovali strokovnjaki za spanje in inženirji, ki jih je pri ustvarjanju vodilo načelo, da razvijejo ležišče, ki se bo med spanjem nudilo najboljšo podporo doslej.
 • Osnovo vzmetnice odlikujeta dve 7,5 cm visoki TEMPUR podporni plasti, ki poskrbita za optimalno podporo zgornjih slojev vzmetnice.
 • Osrednji del vzmetnice predstavlja 10 cm visoko plast napredne podporne osnove TEMPUR, ki se med spanjem zagotavlja prilagajanje vzmetnice temperaturi, obliki in teži telesa.
 • Vzmetnica s posebno podporno spominsko peno Tempur poskrbi tudi za izjemno udobje med spanjem.
 • Vzmetnico Firm Luxe Cool Touch odlikuje posebna prevleka, ki zagotavlja hladen občutek med spanjem tako, da skozi celo noč absorbira in odvaja odvečno toploto.
 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna pri 60 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.
 • Višina vzmetnice je 30 cm, kar vam olajša vstajanje iz postelje in prihrani bolečine v križu.
 • Vzmetnica ima 10 let garancije in je bila izdelana na Danskem.

 

Vzmetnica FIRM LUXE 30 COOL TOUCH je prava izbira za vas, če:

 • … si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja temperaturi, obliki in teži in vašega telesa.
 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.
 • … potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

 

Zakaj je vzmetnica FIRM LUXE 30 COOL TOUCH tako posebna?

Tri različne plasti za odlično podporo

Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče sestavljajo tri različne plasti. Te med spanjem zagotavljajo optimalno podporo in prilagajanje vsakemu delu telesa posebej. Tako se bo vaše telo popolnoma sprostilo in nabralo novih moči.

 

Miren spanec dan za dnem

Podporna spominska pena TEMPUR poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec brez nemirnega premetavanja in obračanja.

 

Prijeten hlad in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice FIRM LUXE COOL TOUCH je pisana na kožo vsem, ki imate radi spanje v hladni postelji. Poseben material s tehnologijo Cool Touch poskrbi za absorbcijo in odvajanje odvečne toplote na spalni površini. Prevleka je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.


 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje

Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 30 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico ter križ.

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

More Information
Tip Ležišče iz pene
Višina 30 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.