Vzmetnica TEMPUR HYBRID ELITE 25

SKU
Vzmetnica TEMPUR HYBRID ELITE 25
Special Price € 1.138,99 Redna cena € 1.899,00
-40%
-760€
Vzmetnica TEMPUR HYBRID ELITE 25 je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Tempur HYBRIDE ELITE 25

 

Spoznajte vrhunsko vzmetnico HYBRIDE ELITE 25 znamke Tempur, ki med spanjem hitro odzove na vaše premike s popolnim prilagajanjem vašemu telesu. To omogoča kombinacija napredne Tempur spominske pene in plast Precision mikrožepkastega vzmetenja. Danes svetovno priznana znamka kakovostnih ležišč Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material - tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča. Vzmetnica HYBRIDE ELITE 25 bo poleg optimalnega prilagajanja poskrbela tudi za kakovostno ergonomsko podporo in celostno regeneracijo vašega telesa med spanjem.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice HYBRIDE ELITE 25?

 • Vzmetnico so zasnovali strokovnjaki za spanje in inženirji, ki jih je pri ustvarjanju vodilo načelo, da razvijejo ležišče, ki se bo med spanjem najhitreje odzvalo na vaše premike.

 • Jedro vzmetnice odlikuje kombinacija 4 cm TEMPUR podporne osnove, 8 cm napredne spominske pene Tempur Dynamic Support in 10 cm visoko mikrožepkasto vzmetenje. Ta kombinacija zagotavlja optimalno podporo telesa na točkah, kjer je pritisk na ležišče največji, hkrati pa omogoča izjemno prilagodljivost.

 • Vzmetnica poleg udobja po vaši meri zagotavlja tudi zmanjšan prenos tresljajev med premikanjem po postelji. Tako vas partnerjevi premiki ne bodo nikoli več motili.

 • Prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna pri 60°C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

 

Vzmetnica HYBRIDE ELITE 25 je prava izbira za vas, če:

 • si želite vzmetnice, ki se hitro odzove na vaše premike s popolnim prilagajanjem telesu.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja temperaturi in teži vašega telesa.

 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 • potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

 

Zakaj je vzmetnica HYBRIDE ELITE 25 tako posebna?

 • Nova dimenzija odzivanja na premike

Precision mikrožepkaste vzmeti so izdelane iz najsodobnejšega hladno vlečenega jekla in merijo 10 cm v višino. Mikrožepkasto vzmetenje s kombinacijo napredne spominske pene Tempur poskrbi za maksimalno odzivnost na premike in popolno udobje med spanjem.

 • DuraBase tehnologija omogoča dolgotrajno podporo osnove ležišča in s tem poveča življensko dobo samega ležišča.

 

Čista svežina in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice HYBRIDE ELITE 25 je v celoti snemljiva in pralna pri 60 °C. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

 

 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 25 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.