Vzmetnica TEMPUR ONE HYBRID - MEDIUM

SKU
Vzmetnica TEMPUR ONE HYBRID - MEDIUM
Special Price € 599,00 Redna cena € 1.139,00
-47%
-540€
Vzmetnica TEMPUR ONE HYBRID - MEDIUM je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica TEMPUR ONE HYBRID - MEDIUM

 

Tempur One - Medium Hybrid je vzmetnica za vse s hitrim življenjskim stilom, ki cenijo kakovost dobrega spanca in želijo izboljšati kakovost svojega življenja. Vzmetnica One ponuja odlično izkušnjo udobja po izjemno privlačni ceni. Izdelana iz prvovrstnih materialov pa v vašo spalnico prinaša svežino in prebujanje v lepša jutra.

 

TEMPUR

Zgodba nadvse uspešne blagovne znamke Tempur sega v čas, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu, ter ga poimenovala tempur. Ta edinstveni material so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice ONE - MEDIUM HYBRID?

 • Vzmetnico odlikujejo tri plasti- kombinacija pene in vzmetenja.
 • Vrhnja plast vzmetnice (5cm) je izdelana iz posebne TEMPUR pene, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži ter občutek spanja kot pri vzmetnici Tempur Sensation v kombinaciji z vzmetmi.
 • V srednji plasti je 10 cm visoko mikrožepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost in odzivnost
 • Pod srednjo plastjo pa se nahaja 5 cm visoka plast pene, ki nudi srednje trdo podlago za ležanje.
 • Prevleka ležišča je obogatena s posebno tehnologijo za hlajenje, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.
 • Oblikovana in izdelana na Danskem.
 • Vzmetnica ima OEKO-TEX® 100in TÜV certifikat, kar pomeni, da prestala neodvisno testiranje in je popolnoma varna za uporabo.
 • Višina vzmetnice je 20 cm.
 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

 

Vzmetnica ONE - MEDIUM HYBRID je prava izbira za vas, če:

 • … si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporovsem delom telesa in zmanjšuje pritisk obremenjenih delov.
 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se prilagaja temperaturi, teži in položaju vašega telesa.
 • ... si želite spanja v zdravem, čistem in varnemspalnem okolju.
 • … potrebujete ležišče, kizagotavlja kakovosten spanec, ker imate hiter življenjski tempo.

 

Zakaj je vzmetnica ONE - MEDIUM HYBRID tako posebna?

Tri različne plasti za povečan občutek udobja

Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče sestavljajo kombinacija vzmetenja in dveh različnih pen. To med spanjem zagotavlja optimalno podporo in prilagajanje vsakemu delu telesa posebej. Tako se bo vaše telo popolnoma sprostilo in nabralo novih moči.

 

Čista svežina in varnost

Prevleka vzmetnice ONE je obogatena s posebno hladilno tehnologijo, ki zagotavlja dobro prezračenost in optimalno temperaturo za spanje vse dni v letu. Certifikata OEKO-TEX® 100 in TÜV certifikat pa zagotavljata, da je vzmetnica izdelana iz popolnoma varnih in preverjenih materialov.

 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

More Information
Tip Vzmeteno ležišče
Višina 20 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.