Vzmetnica TEMPUR ORIGINAL SUPREME 21

SKU
Vzmetnica TEMPUR ORIGINAL SUPREME 21
949,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Vzmetnica TEMPUR ORIGINAL SUPREME 21 je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Vzmetnica Tempur ORIGINAL SUPREME 21

 

Predstavljamo vam vzmetnico ORIGINAL SUPREME 21 svetovno priznanega proizvajalca ležišč Tempur. Zgodba podjetja Tempur sega v čas, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material – tempur so v istoimenskem podjetju nadgradili z novo tehnologijo in ga še danes uporabljajo v svoji proizvodnji vrhunskih ležišč. Tempur se idealno prilagodi temperaturi vašega telesa, hkrati pa enakomerno razporedi težo po celotni površini. Vzmetnica Tempur ORIGINAL SUPREME 21 poskrbi tudi za popolno razbremenitev telesa, zmanjšuje nezaželeno premetavanje in obračanje ter ponuja udobje, ki traja dlje.

 

Katere so največje prednosti vzmetnice ORIGINAL SUPREME 21?

 • Jedro ležišča odlikuje 8 cm visoka TEMPUR podporna osnova, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži vašega telesa med spanjem.

 • Osrednji del ležišča je zgoraj obdan z 2 cm visoko plastjo napredne spominske pene TEMPUR, ki se med spanjem zagotavlja izjemno udobje.

 • Pod jedrom se nahaja plast 11 cm visoke trdne osnove ležišča, ki nudi popolno podporo zgornjima dvema plastema in zagotavlja stabilnost.

 • Ležišče spada v kategorijo srednje trdih ležišč, ki poskrbi za miren spanec brez premetavanja in obračanja.

 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 • Višina vzmetnice je 21 cm.

 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

 

Vzmetnica ORIGINAL SUPREME 21 je prava izbira za vas, če:

 • si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej in zmanjšuje pritisk obremenjenih delov telesa.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja temperaturi, teži in položaju vašega telesa.

 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 • potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

 

Zakaj je vzmetnica ORIGINAL SUPREME 21 tako posebna?

Tri različne plasti za povečan občutek udobja

Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče sestavljajo tri različne plasti. Te med spanjem zagotavljajo optimalno podporo in prilagajanje vsakemu delu telesa posebej. Tako se bo vaše telo popolnoma sprostilo in nabralo novih moči.

 

Miren spanec dan za dnem

Napredna spominska pena TEMPUR poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec brez nemirnega premetavanja in obračanja.

 

Čista svežina in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice ORIGINAL SUPREME 21 je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

 

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

 

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

 

OPOMBA: Na voljo rjuha Tempur. Za nakup rjuhe kliknite TUKAJ.

 

 

 

 

More Information
Tip Ležišče iz pene
Višina 21 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.