Vzmetnica Tempur SENSATION SUPREME 21

Special Price 868,99 € Redna cena 1.459,00 €
-40%
-590€
Na zalogi
SKU
Vzmetnica Tempur SENSATION SUPREME 21
Lastnosti
Tip Ležišče iz pene
Višina 21 cm
Znamka Tempur
Snemljiva prevleka Da
Pralna prevleka Da
Antibakterijska Da
Trdota ležišča srednje trdo ležišče
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 24,99 €
Vzmetnica Tempur SENSATION SUPREME 21 je na voljo za nakup v korakih po 1

Vzmetnica Tempur SENSATION SUPREME 21

Vrhunska vzmetnica SENSATION SUPREME 21 je proizvod svetovno priznanega proizvajalca ležišč TEMPUR. Zgodba podjetja Tempur sega v čas, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material - tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča. Vzmetnico Tempur SENSATION SUPREME 21 odlikuje tudi povsem nova tehnologija Tempur Dynamic Support, ki zagotavlja popolno podporo telesu, nudi prijetnejše premikanje in obračanje ter omogoča popolno razbremenitev telesa. Privoščite si udobnejši spanec!

Katere so največje prednosti vzmetnice SENSATION SUPREME 21?

 • Jedro ležišča odlikuje 4 cm visoka TEMPUR podporna osnova, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži vašega telesa, medtem ko druga, ravno tako 4 cm visoka, podporna osnova Tempur Dynamic Support poskrbi za prijetnejše premikanje ter obračanje in popolno podporo.

 • Osrednji del ležišča je zgoraj obdan z 2 cm visoko plastjo spominske pene TEMPUR, ki se med spanjem zagotavlja izjemno udobje.

 • Pod jedrom se nahaja plast 11 cm visoke trdne osnove ležišča, ki nudi popolno podporo zgornjima dvema plastema in zagotavlja stabilnost.

 • Ležišče sodi v kategorijo trdih ležišč, ki med spanjem zagotavlja razbremenitev najbolj obremenjenih točk telesa in posledično omogoča lahkotnejši spanec.

 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 • Višina vzmetnice je 21 cm.

 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

Vzmetnica SENSATION SUPREME 21 je prava izbira za vas, če:

 • si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej in zmanjšuje pritisk obremenjenih delov telesa.

 • si želite spanja na vzmetnici, ki se prilagaja temperaturi, teži in položaju vašega telesa.

 • ... si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 • potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

Zakaj je vzmetnica SENSATION SUPREME 21 tako posebna?

Nova tehnologija dinamične podpore – Tempur Dynamic Support

Nova tehnologija Tempur Dynamic Support je sestavljena iz prožne celične stene z naključno strukturo, ki nudi hitro odzivnost na premike. Poleg tega pa zagotavlja prijetnejše premikanje in obračanje ter popolno podporo in udobnejše spanje.

Čista svežina in dobra prezračenost

Prevleka vzmetnice SENSATION SUPREME 21 je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

10 let garancije

Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

Kaj priporočajo Strokovnjaki za spanje Harvey Norman?

Spanec je bolj zdrav, če ležišču omogočamo neomejen pretok zraka. Le tako lahko zagotovimo, da svežino in kakovost ohranja dolga leta. Zato priporočamo, da ležišče uporabljate s kakovostnim letvenim dnom. Z uporabo ustreznega letvenega dna namreč poskrbimo za kar se le da boljše zračenje ležišča in tako posledično preprečujemo vdor plesni, bakterij in plesni, ki škoduje kvaliteti našega ležišča in počitka.

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.