Pošljite sporočilo

Watch Dogs (xbox one)

29,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1092837
Lastnosti
Platforma Xbox One

Chicago. Mesto kjer osrednja računalniška mreža povezuje vse kar je moč dandanes povezati preko spleta. Pa naj bodo to ljudje ali pa naprave. V igri Watch_Dogs vidite kako močno tehnologija vpliva na moderno družbo.

Odpravite se na osebno pot in svetu okoli sebe vsilite svojo verzijo pravice. Vaše orožje? Celotno mesto.

Omrežje, ki upravlja z mestom Chicago se imenuje ctOS - Centralni Operacijski Sistem. Upravlja pa z vso mestno tehnologijo in informacijami, vklučujoč vse podatke o prebivalcih.

Ste Aiden Pierce, nekdaj brutalen nepridiprav, zdaj pa genialen heker. Njegova nasilna zgodovina ga je privedla do družinske tragedije, za te dogodke pa zdaj išče pravico. S ctOS preko vašega telefona nadzorujte in manipulirajte vse okoli vas. Locirajte iskano osebo s pomočjo njenih osebnih podatkov, preglejte okolico preko varnostnih kamer, s pomočjo semaforjev ali javnega prometa pa zaustavite nasprotnika. Načinov je nešteto, cilj pa pravica.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Watch Dogs (xbox one)
Tvoje mnenje in ocena
Prihrani 5€ ob nakupu
nad 50€
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from our store? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.