World War Z: Aftermath (PS5)

SKU
142-1704667
24,99 €
World War Z: Aftermath (PS5) je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 3,90 €

World War Z: Aftermath (PS5)

World War Z: Aftermath je vrhunska kooperativna strelska igra za zombije, ki jo je navdihnila filmska uspešnica studia Paramount Pictures, in nadaljnji razvoj izvirne uspešnice World War Z, ki je navdušila že več kot 15 milijonov igralcev. Obrnite tok zombijevske apokalipse na konzolah in osebnih računalnikih s popolnim navzkrižnim igranjem. Pridružite se do trem prijateljem ali igrajte sami s soigralci z umetno inteligenco proti hordam požrešnih zombijev v intenzivnih epizodah zgodbe na novih lokacijah po vsem svetu, ki so jih opustošili zombiji. V epskem spopadu v Rimu zavzemite Vatikan in združite moči s preživelimi na zasneženem ruskem polotoku Kamčatka. 
  
 World War Z: Aftermath vključuje tudi vso vsebino iz letne izdaje igre World War Z. 
 
 Nove zgodbe iz sveta v vojni
 V epskem spopadu v Rimu zavzemite Vatikan in združite moči s preživelimi na zasneženem ruskem polotoku Kamčatka v povsem novih zgodbenih misijah. Igrajte v vlogi novih in povratnih likov ter se z novim brutalnim sistemom boja na blizu spopadite z nemrtvimi in zdesetkajte zeke z edinstvenimi gibi, prednostmi in dvojnim orožjem, kot sta srp in sekač. Uprite se novim nemrtvim pošastim, vključno z roji mesa željnih podgan, ki bodo v vaši ekipi povzročile popoln kaos. 
 
 Nova generacija roja zombijev
 Igrajte v čudovitem 4K|60 FPS. V novem načinu igre Horde Mode XL, v katerem je na zaslonu na stotine več zombijev kot kdaj koli prej, se spopadajte z neskončnimi valovi vse težjih zombijev. 
  
 Globoko napredovanje in nova perspektiva
 Izkusite novo perspektivo, ki vam bo razburila srce, z novo možnostjo prvoosebnega načina v igri Aftermath. Izpopolnjujte osem edinstvenih razredov - Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster in povsem nov razred Vanguard - vsak s svojimi prednostmi in igralnimi slogi. Prilagodite svoje orožje, da preživite vse izzive, in osvojite nove dnevne misije s posebnimi modifikatorji za bonusne nagrade.

 

More Information
Platforma PlayStation 5
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.