XCOM 2 (PC)

SKU
142-1253740
€ 59,99
Ni na zalogi

XCOM 2 je nadaljevanje igre leta 2012, nagrajene strateške igre, XCOM: Enemy Unknown.

Zemlja se je spremenila. Dvajset let je minilo, odkar so se svetovni voditelji brezpogojno predali tujim silam in XCOM, zadnja obrambna linija na zemlji, je ostala zdesetkana in razpršena. Zdaj vladajo na Zemlji nezemljani, gradijo sijajna mesta, ki navidez obljubljajo briljantno prihodnost za človeštvo, medtem ko prikrivajo zlovešč načrt in izločajo vsakega, ki se ne strinja z njihovim novim družbenim redom.


Samo tisti, ki živijo na robu sveta, imajo določeno mero svobode. Tu se zopet zbere  vsa sila in stopi skupaj za človeštvo. Vedno na begu, morajo preostale XCOM sile najti način, da se dvignejo iz pepela, razkrijejo zahrbtno resnico o okupaciji in eliminirajo nezemljane enkrat za vselej.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  • ·         XCOM NA BEGU: Vzemite nadzor nad Avenger-jem, vesoljskim plovilom preurejeno v mobilni sedež XCOM -a. Vodite vaše sile po svetu, gradite podporo in razkrijte zlobne načrte nezemljanov.
  • ·         REKRUTIRAJTE BOJEVNIKE: Pet razredov vojakov, vsak s svojo spretnostjo, vključno z novimi vrhunskimi sposobnostmi kot je Momentum, omogočajo ustvarjanje posebnih vojakov za vaš taktični načrt.
  • ·         TAKTIČEN GVERILA BOJ: Nov način igranja ponuja večjo taktično fleksibilnost v boju. Stanje sveta vpliva na okolje boja vsake misije. Uporabite prikrivanje za zasedo sovražnikovih patrulj. Plenite sovražnike za dragoceno orodje in artefakte. Rešujte VIPe in rešite padle tovariše s tem, da jih nosite do točke ekstrakcije.
  • ·         NOVA VRSTA SOVRAŽNIKA:  Pestra zasedba sovražnikov iz močnih novih vesoljskih vrst do ADVENT-ov, poveljnikov vesoljskega režima, ponujajo izrazit taktičen izziv.
  • ·         RAZISKUJTE, RAZVIJAJTE IN NADGRAJUJTE: Oblikujte in gradite sobe na Avenger-ju in zagotovite XCOM-u nove zmogljivosti na bojišču. Uporabite svoje znanstvenike in inženirje za raziskave, razvoj in nadgradnjo orožja in oklepa, ki ustrezajo vašim taktikam.
  • ·         VSAKA MISIJA JE UNIKATEN IZZIV: Pojdite na misije po svetu, od divjin do osrčja mega mest, pod nadzorom nezemljanov, do globin vesoljskih objektov. Obstaja skoraj neskončno kombinacij zemljevidov, misij in ciljev.
  • ·         USTVARITE MODIFIKACIJO PO ŽELJI: Orodja usmerjena k skupnosti, vam omogočajo, da ustvarite svojo kampanjo, taktični način igranja, vesoljce, razrede, strateške funkcije igre in delite znotraj Steam delavnice.
  • ·         SODELUJTE V HEAD-TO-HEAD MULTIPLAYER: Mix-and-match skupine ljudi in nezemljanov in se bojujte head-to-head na naključno ustvarjenih mapah.
More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.