Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu

Trudimo se redno preverjati cene na trgu in ves čas zagotavljati najugodnejši in zaupanja vreden nakup. Ker pa se ob hitrih in nepredvidljivih razmerah na trgu lahko zgodi, da kakšno ceno spregledamo, vas vabimo, da nam sporočite, če najdete isti izdelek pod istimi prodajnimi pogoji drugje po nižji ceni. Naš glavni cilj je vaše zadovoljstvo!

Za izdelke z oddelka za:

Računalništvo

Avdio-video

Gospodinjske aparate

imate 48 ur časa za vložitev zahtevka po oddaji naročila oz. vplačila are. Konkurenčne trgovine, ki jih upoštevamo so: Big Bang, Merkur, Mercator, GA+, Shoppster in Mimovrste.

Za izdelke z oddelka za:

Pohištvo

Spalnice

Kuhinje

pa imate 14 dni časa za vložitev zahtevka od plačila oz. prevzema blaga za nižjo ceno. Upoštevamo vse konkurente.

Kako do najnižje cene?

Vse, kar morate storiti je, da našemu predstavniku zagotovite vpogled v konkurenčno ponudbo. Najnižjo ceno vam bomo zagotovili takoj oziroma najkasneje naslednji dan po prejemu in pregledu konkurenčne ponudbe.


Pomembne informacije

  • Promocija Zagotovljena najnižja cena velja izključno za primerjavo cen izdelkov na zalogi, ki so v konkurenčnih trgovinah prodajani pod enakimi pogoji (zaloga, dobavni roki, strošek dostave, montaže, garancija, način plačila …).
  • Izdelek v konkurenčni trgovini mora biti identičen tistemu v naši ponudbi oziroma mora konkurenčna trgovina nuditi primerljivo kakovost in obseg storitev.
  • Zagotovljena najnižja cena velja izključno za primerjavo cen, ki jih oglašujemo v katalogih, na televiziji in radiu, v revijah in časopisih, v elektronskih novicah, na zunanjih spletnih kanalih in posebej izpostavljenih vizualih na naši spleti strani.
  • Zagotovljena najnižja cena ne velja za izdelke, ki so jim priložena darila oz. bonusi, za darilne bone, storitve, različne načine financiranja, vračilo kupnine in odprodajne izdelke.
* Oglejte si naše splošne pogoje.
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.