Žična gaming miška STEELSERIES AEROX 3, RGB

SKU
142-1695205
€ 69,99
Žična gaming miška STEELSERIES AEROX 3, RGB je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Hitro kot strela

Aerox 3 je optimiziran za najhitrejše potege, tako da premagate konkurenco do konca. Ko štejejo milisekunde, je pomembna hitrost.

 

59 g Ultra lahka

Ko so pomembni hitri premiki in veliki potegi, izjemno lahka oblika Aeroxa 3 omogoča hitrejše in natančnejše odzivne čase v igri.

 

Zaščita AquaBarrier™

Ocena IP54 za zagotavljanje vodoodpornosti in zaščite pred prahom, umazanijo, oljem, krznom itd. Miška je zasnovana tako, da ščiti notranje vezje pred skoraj vsemi vrstami okoljske škode, tako da vam nikoli ni treba skrbeti za nesreče.

 

Stikala Golden Micro IP54 naslednje generacije

Nadgrajena stikala, odporna na prah in vodo, ocenjena za 80 milijonov klikov (3-krat večja vzdržljivost kot pri drugih igralnih miškah), zagotavljajo brezhibne klike tudi v najzahtevnejših pogojih, preprečujejo dvojne klike in vam omogočajo, da naredite posnetke naslednje stopnje.

 

Jedrni senzor TrueMove

Predstavljamo TrueMove Core, senzor za sledenje 1 proti 1 po meri, razvit v sodelovanju s PixArt posebej za učinkovitost. Ta optični senzor z 8.500 CPI, 300 IPS, 35G zagotavlja hitrost in natančnost, potrebni za izboljšanje vašega igranja.

 

Drsne ploščice PTFE

Zasnovan s 100-odstotnim čistim PTFE, ki zagotavlja najbolj gladke poteze in izboljšan nadzor nad izjemno lahkimi premiki miške. Optimizirano za hitrost naših najbolje prodajanih podlog za miške QcK.

More Information
Znamka SteelSeries
Tip Igralna žična miška
Barva Črna
Vrsta senzorja Optični
Ločljivost tipala 8.500 dpi
Število gumbov 6
Vmesnik USB
Napajanje USB
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.