Zvočnik PHILIPS BT2600W

49,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1244802
Lastnosti
Znamka Philips
Barva Bela
Izhodna moč zvoka (RMS) 16 W
Povezava Bluetooth 3.0, 3,5 mm JACK, Micro USB 2.0, NFC
Čas predvajanja Do 12 ur predvajanja glasbe
Vodotesno Ne
Garancija 1 leto
Odličen zvok iz majhne in elegantne zasnove s kakovostnimi poudarki iz aluminija, ki jo lahko vzamete kamorkoli. Funkcija Bluetooth Multipair omogoča takojšnjo izmenjavo glasbe med dvema napravama.
 
Bluetooth je zanesljiva in energijsko učinkovita tehnologija za brezžično komunikacijo kratkega dosega. Omogoča enostavno brezžično povezavo iPoda/iPhona/iPada ali drugih naprav Bluetooth, kot so pametni telefoni, tablični in celo prenosni računalniki. Zato lahko s tem zvočnikom brezžično uživate v najljubši glasbi ter zvoku videoposnetkov in iger.
 

Funkcija za enakomeren signal omogoča glasnejše predvajanje glasbe v vedno visoki kakovosti, tudi ko je baterija šibka. Sprejema vhodne signale, od 300 mV do 1000 mV, in preprečuje poškodovanje zvočnikov zaradi popačenja. Ta zvočnik poskrbi za enakomeren signal prek dodeljenega zvočnega omejevalnika IC. Tako spremlja glasbeni signal, ko prehaja skozi ojačevalnik, in visoke spremembe ohranja v razponu ojačevalnika, zato brez znižanja glasnosti preprečuje popačenje zvoka. Zvočnik predvaja tudi najvišje glasbene frekvence, kar je odvisno od napolnjenosti baterije, funkcija za enakomeren signal pa odpravlja visoke spremembe zaradi šibke baterije

 
Vedno in povsod glasno predvajajte glasbo. Vgrajena akumulatorska baterija vam omogoča poslušanje glasbe brez prepletenih kablov in nadležnega iskanja omrežne vtičnice. Uživajte v odlični glasbi iz popolnoma prenosne naprave.
 
Združite do 2 pametni napravi in pretakajte glasbo iz želene naprave brez prekinjanja povezave in ponovnega združevanja. Če želite predvajati skladbo iz druge naprave, prekinite predvajanje skladbe iz prvotne naprave, izberite novo skladbo v želeni napravi in predvajate. Ta možnost je idealna za deljenje glasbe s prijatelji, za zabave ali predvajanje različnih skladb iz različnih naprav. Istočasno lahko naprave združijo tudi prijatelji in sorodniki, zato lahko enostavno izbirate tudi njihovo glasbo.
Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Zvočnik PHILIPS BT2600W
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.