Zvočnik PHILIPS TAS3505

SKU
142-1654720
59,99 €
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Doma povsod

Jutranje melodije v kopalnici. Navdihujoči podcasti v domači pisarni. S tkanino iz mešanice volne in izbočenimi gumbi je ta zvočnik s funkcijo Bluetooth eleganten vedno in povsod. Zagotavlja presenetljivo bogat zvok in 10-urno avtonomijo predvajanja.

 

Popolna harmonija oblike in funkcionalnosti

Ta preprost in hkrati osupljiv zvočnik s funkcijo Bluetooth predvaja glasbo v slogu. Izbočeni gumbi omogočajo enostavno upravljanje predvajanja, povezave Bluetooth in še več. Vgrajen mikrofon je namenjen prostoročnemu telefoniranju, ročka za nošenje pa enostavnemu prenašanju med prostori.

10-urna avtonomija predvajanja. Čas polnjenja 2,5 ure.

Z enim samim polnjenjem zagotavlja do 10 ur predvajanja, doseg brezžične povezave znaša do 20 m. Prek priloženega kabla USB-C se napolni v 2 urah in pol. Pasivne membrane zagotavljajo močne nizke tone, zvok pa ostane nepopačen tudi pri visoki glasnosti.

Tkanina zvočnika Kvadrat. Zasnovana za prepuščanje zvoka.

Ta zvočnik je prekrit z zvočno prepustno tkanino najvišjega kakovostnega razreda, proizvajalca Kvadrat. Čudoviti material z mešanico volne je akustično prepusten, tako da se lahko zvok pravilno reproducira v prostor.

More Information
Znamka Philips
Barva Siva
Izhodna moč zvoka (RMS) 5 W
Povezava Bluetooth 5.0
Čas predvajanja Do 10 ur
Vodotesno Da
Teža 324 g
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.