Zvočnik PHILIPS TAS5505

SKU
142-1654721
Special Price € 70,00 Redna cena € 109,99
-36%
-39€
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Sprostite se v slogu

Sproščajte se z zvočnikom s funkcijo Bluetooth, ki dopolnjuje opremo vsakega doma. Odlikuje ga 12-urna avtonomija predvajanja ter bogat zvok s toplimi nizkimi toni. Tkanina zvočnika iz mešanice volne doda prefinjen pridih, vgrajen mikrofon pa omogoča prostoročno telefoniranje.

Popolna harmonija oblike in funkcionalnosti

Ta zvočnik je videti odlično, kamorkoli ga postavite. Izbočeni gumbi omogočajo enostavno upravljanje predvajanja, povezave Bluetooth in še več. Vgrajen mikrofon je namenjen prostoročnemu telefoniranju, skozi odprtino na zvočniku pa lahko napeljete pašček za lažje prenašanje.

12-urna avtonomija predvajanja. Čas polnjenja 3,5 ure.

Vaš spremljevalec od zgodnje seje v službi do večerne zabave. Z enim samim polnjenjem zagotavlja do 12 ur predvajanja, doseg brezžične povezave znaša do 20 m. Prek priloženega kabla USB-C se napolni v 3 urah in pol.

Predvajajte glasno. Združite za stereo učinek.

Pasivna membrana zagotavlja močne nizke tone. Zvok iz 3,15" (8 cm) zvočne enote polnega frekvenčnega obsega ostane nepopačen tudi pri visoki glasnosti. Če želite, da vaša glasba zveni bolj prostorsko, zvočnik povežite z dodatnim enakim in reprodukcija zvoka bo mogoča v stereo načinu.

Tkanina zvočnika Kvadrat. Zasnovana za prepuščanje zvoka.

Ta zvočnik je prekrit z zvočno prepustno tkanino najvišjega kakovostnega razreda, proizvajalca Kvadrat. Čudoviti material z mešanico volne je akustično prepusten, tako da se lahko zvok pravilno reproducira v prostor.

   
More Information
Znamka Philips
Barva Siva
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Povezava Bluetooth 5.0
Čas predvajanja Do 12 ur
Vodotesno Da
Teža 580 g
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.