Zvočnik PHILIPS TAS7505

SKU
142-1654722
169,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Čudovita glasba

Predvajajte vse, kar si zaželite. Zvočnik s funkcijo Bluetooth je vedno odličnega videza, ne glede na način delovanja. Odlikuje ga 20-urna avtonomija predvajanja ter bogat zvok s toplimi nizkimi toni. Funkcija polnilne postaje lahko polni priključene naprave, npr. mobilni telefon. Prevleka zvočnika je iz mešanice volne in zagotavlja prefinjen, stilski videz.

Popolna harmonija oblike in funkcionalnosti

Od jutranje vadbe do večerje na balkonu. Ta zvočnik s funkcijo Bluetooth predvaja glasbo v slogu. Izbočeni gumbi omogočajo enostavno upravljanje predvajanja, povezave Bluetooth in še več. Skozi odprtino na zvočniku lahko napeljete pašček za lažje prenašanje.

20-urna avtonomija predvajanja. Čas polnjenja 4,5 ure.

Z enim samim polnjenjem zagotavlja do 20 ur predvajanja, doseg brezžične povezave znaša do 20 m. Prek priloženega kabla USB-C se napolni v 4 urah in pol.

Funkcija polnilne postaje. Polnite mobilni telefon prek vrat USB-A.

Na zvočniku so priročna vrata USB-A za polnjenje pametne naprave. Združevanje prek Bluetootha je enostavno in zvočnik si zapomni zadnjo napravo, s katero je bil združen.

   

Predvajajte glasno. Združite za stereo učinek.

Pasivna membrana zagotavlja močne nizke tone. Zvok iz 3,75" (8 cm) zvočne enote polnega frekvenčnega obsega ostane nepopačen tudi pri visoki glasnosti. Če želite, da vaša glasba zveni bolj prostorsko, zvočnik povežite z dodatnim enakim in reprodukcija zvoka bo mogoča v stereo načinu.

Tkanina zvočnika Kvadrat. Zasnovana za prepuščanje zvoka.

Ta zvočnik je prekrit z zvočno prepustno tkanino najvišjega kakovostnega razreda, proizvajalca Kvadrat. Čudoviti material z mešanico volne je akustično prepusten, tako da se lahko zvok pravilno reproducira v prostor.

 
More Information
Znamka Philips
Barva Siva
Izhodna moč zvoka (RMS) 30 W
Povezava Bluetooth 5.0
Čas predvajanja Do 20 ur
Vodotesno Da
Teža 860 g
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.