Zvočnik soundbar BOSE SOUNDBAR 300 črn

SKU
142-1659071
449,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

BOSE SOUNDBAR 300

Narejen za vsakogar. Narejen za vsak dan.

 1. Akustične zmogljivosti – Štiri širokopasovne pogonske enote sodelujejo tako, da ločijo in usmerijo zvok na levo in desno in ustvarijo prostorski zvok, medtem ko centralna visokotonska enota poskrbi za kristalno jasen in razumljiv dialog.
 2. Vgrajeni glasovni pomočniki* – S pomočjo Amazon Alexe in Google Assistantom lahko upravljate vašo domačo zabavo, organizirate svoj dan in poiščete informacije – vse prostoročno.
 3. Uglasitev v realnem času – Prilagojena programska oprema samodejno analizira, kaj se predvaja – film, glasba, TV program ali igrice – in natančno prilagodi zvok, za kar nabolj optimalno zvočno izkušnjo.
 4. Tehnologija Voice4Video™ – Ekskluzivna Bose Tehnologija razširi zmogljivosti glasovne pomočnice Alexe* tako, da združi več korakov v enega. Z enim ukazom se v trenutku poglobite v vašo najljubšo TV oddajo.
 1. SimpleSync™ povezovanje – Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose slušalkami za poslušanje z izbrano glasnostjo ali z izbranimi Bose Bluetoth zvočniki za večkanalni zvok.
 2. Natančen zajem zvoka – Mikrofonski sistem s filtriranjem hrupa zajema zvok iz vseh smeri in čaka na vaš ukaz – tudi pri visoki glasnosti soundbara.
 3. Tehnologija QuietPort™ – Natančno umeščene mikro-pregrade virtualno odstranijo popačenja in omogočajo jasne in mehke nizke tone.
 4. Vitka oblika – Z višino samo 5 cm je Bose Smart Soundbar 300 oblikovan tako, da ga z lahkoto namestite pred vaš TV sprejemnik ne da bi pri tem zastrli zaslon. Stenski nosilec je dobavljiv kot pribor.

Narejen za vsak dan –
in za vsakogar.

Novi Bose Smart Soundbar 300 ponuja poln prostorski zvok, jasne dialoge in bogate nizke tone za ogled vaših najljubših filmov, glasbe in igric. Akustična arhitektura je zasnovana tako, da je zvočnik eleganten in vitek. Z vgrajenimi glasovnimi pomočniki* in ekskluzivno Bose Voice4Video™ tehnologijo, je tisto, kar običajno zahteva več korakov pri nastavitvah, sedaj možno z enim glasovnim ukazom. Je hitro, preprosto in dovolj enostavno, da lahko vsakdo uživa v tem.

Izgovorite. Glejte.*

Ekskluzivna Bose Voice4Video™ Tehnologija še poveča uporabnost glasovne asistentke Alexe*, tako kot je ne more noben drug soundbar. Dodatno funkcijam upravljanja Smart Soundbara 300, lahko z glasom upravljate tudi TV sprejemnik ali kabelski ali satelitski sprejemnik. Brez daljinskega upravljalnika. Brez tipk. Brez česarkoli. Vklopite TV sprejemnik in preskočite na vaš najljubši program, samo z ukazom Alexi*. Še celo vaši tehnično analfabetski gostje ali razigrani žurerji se bodo počutili kot tehnični eksperti. Samo izgovorite, ‘’Alexa, prestavi na kanal 23’’ in že gledate program. To je najhitrejši način, da najljubši program gledate z najljubšo osebo.

Poslušanje zasebno ali v družbi.

Tehnologija Bose SimpleSync™ vam omogoča povezovanje vašega Bose Smart Soundbar 300 zvočnika z nekaterimi kompatibilnimi Bose izdelki. Želite gledati TV program a pri tem nikogar motiti? Povežite soundbar z izbranimi Bose slušalkami za zasebnost pri poslušanju. Želite hkrati poslušati isto glasbo v različnih prostorih? Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose Bluetooth zvočniki in ozvočite več prostorov  v stanovanju.

Glasba. Taka kot jo želite.

Ko pridete do točke, ko se odločate, kaj bi poslušali imate neomejene možnosti. S tehnologijami Wi-Fi, Bluetooth, Apple Airplay 2 in Spotify Connect lahko brezžično prenašate kar želite kakorkoli želite. Prebrskajte vaše priljubljene glasbene servise ali pa pretakajte glasbo z vašega pametnega telefona ali tablice. Kar lahko pretočite na vašo pametno napravo, lahko predvajate preko Smart Soundbara 300. Storitve glasbenih servisov se lahko razlikujejo glede na državo.

Enostavna nastavitev. Enostavna uporaba.

Bose Smart Soundbar 300 uporablja Enostavno povezavo z vašim TV sprejemnikom s pomočjo optičnega kabla (priložen) ali HDMI kabla (ni priložen). Enostavno povežite soundbar s TV sprejemnikom, vključite napajanje in vklopite zvočnik. Nato si naložite Bose Music aplikacijo za dokončanje nastavitev, povezavo z Wi-FI omrežjem in izberite glasovnega pomočnika*.

Prevzemite nadzor nad glasbeno izkušnjo.

Z aplikacijo Bose Music lahko zelo enostavno nastavite vse parametre vašega soundbara, izberete glasovnega pomočnika* in z enega mesta prebrskate vso vašo glasbo, sinhrono preklapljate med postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi, ne da bi zapustili aplikacijo. Poleg tega je to še en način za upravljanje Smart Soundbara 300 in povezovanje v skupine s kompatibilnimi Bose izdelki. Nastavitev prednastavljenih postaj je z aplikacijo zelo enostavna, vaša najljubša glasba pa je oddaljena samo en dotik. Prav tako lahko različni uporabniki nastavijo različne parametre po svojem okusu.

*Storitvi Amazon Alexa in Google Assistant v naši regiji še nista na voljo.

Specifikacije:

 • Mere (VxDxŠ): 5,6 cm x 69,5 cm x 10,3 cm
 • Teža: 3,2 kg
 • Različica Bluetooth: 4.2
 • HDMI ARC (Audio Return Channel) izhod
 • Optični vhod
 • Priključek za bas modul
 • Priključek za napajanje

Kaj je v škatli?

 • Soundbar 300
 • Daljinski upravljalnik (baterije priložene)
 • Napajalni kabel
 • Optični kabel
 • Hitra navodila
More Information
Znamka Bose
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
Zvočni sistem 3.0
Povezava Bluetooth, Digitalni optični, HDMI, WI-FI
Multiroom audio Da
Globina 103 mm
Višina 56 mm
Širina 695 mm
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.