Zvočnik soundbar BOSE SOUNDBAR 700 črn

SKU
142-1578639
€ 899,95
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Bose Soundbar 700 zvočniška letev
USTVARJEN KOT NAJBOLJŠI SOUNDBAR NA SVETU

ZASNOVAN, DA POSTANE NAJBOLJŠI SOUNDBAR NA SVETU

NE SAMO SLIŠATI.
ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.
Vi ne želite samo slišati vaših filmov, glasbe ali TV sprograma. Želite začutiti silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v boju ali pa refren vaše priljubljene pesmi z bučnim refrenom, ki vam poviša srčni utrip. Ravno zato smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 700. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega oblikovanja in izjemnega zvoka. Prekipeva od vgrajenih tehnologij, ki v njem prebudijo polno moč v vsakem trenutku vaše zabave. Vgrajena Alexa pa omogoča, da je vsa vaša glasba dostopna na besedo.
A ni vse samo v zvoku – pomembna je izkušnja. Zato nas obiščite in se prepričajte sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI
(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.
(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.
(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.
(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.
(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

Vgrajeno glasovno upravljanje
Ker je v Bose Soundbar 700 vgrajena Amazon Alexa, lahko z njeno pomočjo upravljate vašo glasbo, glasbene storitve, novice, informacije o vremenu in še veliko več ne da bi mignili s prstom. A kako Vam Alexa lahko koristi, če Vas ne sliši? Preizkusite izjemen zajem zvoka s pomočjo natančno razporejenih osmih mikrofonov, ki vas bodo slišali ne glede na glasnost vaše glasbe. Domišljen svetlobni indikator pa Vam sporoča, kdaj Alexa posluša, razmišlja ali govori.. In še na bolje bo šlo. Bodoče posodobitve programske opreme bodo omogočile nove in nove funkcije.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE
Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Izgleda tako dobro kot zveni
Zvočnik se ponaša z zgornjo površino iz kaljenega stekla, obdan s kovinsko mrežico, čistimi linijami in izjemno končno obdelavo. Bose Soundbar 700 je čudovit tako navzven kot navznoter. Postavite ga na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je balzam za oči in sluh.
En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete
Ste se naveličali ugotavljati, kateri daljinski upravljalnik izbrati za upravljanje vaše naprave? Popolnoma vas razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 700 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen vašemu soundbaru in omogoča upravljanje vaše zabave le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.
Prevzemite nadzor nad vašo slišno izkušnjo
S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 700 zvočnika. S pomočjo aplikacije je urejanje prednastavitev enostavno – na ta način je vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.
Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 700, boste razumeli našo obsedenost, zakaj smo toliko let porabili za ustvarjanje edinstvene zvočne izkušnje. A če želite še več, vam je na voljo veliko več, kadarkoli želite. Enostavno dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrsten prostorski zvok dodajte še Bose Surround zvočnike.

VEČ BASA
Dodajte Bose Bass Module 700*
Globok bas brez popačenj
Brezžična povezljivost s soundbarom
Vrhunska zgornja steklena površina

*Bas modul 700 je potrebno kupiti posebej in ni vključen v ceno soundbara 700.

VEČ PROSTORNOSTI
Dodajte Bose Surround zvočnika*
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

*Prostorska zvočnika je potrebno kupiti posebej in nista vključena v ceno soundbara 700.

VEČ VSEGA
Dodajte bas modul in surround zvočnika*
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

*Bas modul in prostorska zvočnika je potrebno kupiti posebej in niso vključeni v ceno soundbara 700.

Specifikacije
Dimenzije/Teža
Soundbar 700
• Višina: 5,72 cm
• Širina: 97,8 cm
• Globina: 10,8 cm
• Teža: 4,76 kg

Dodatne lastnosti

• Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
• Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

Vhodi/izhodi
• HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
• Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
• Optični TOSLink
• Vhod za napajanje
• USB vhod

Kaj je v škatli
• Soundbar 700
• Univerzalni daljinec
• 2 AAA bateriji
• ADAPTiQ slušalke
• Napajalni kabel
• HDMI kabel
• Optični kabel

Lastnosti
Znamka Bose
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
Zvočni sistem 2.0
Povezava Digitalni optični, HDMI, WI-FI
Multiroom audio Da
Globina 108 mm
Višina 57 mm
Širina 978 mm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.