Zvočnik soundbar DENON DHT-S316

SKU
142-1664438
€ 279,99
Zavarujte svoj nakup s
Zvočnik soundbar DENON DHT-S316 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

DENON DHT-S316

Zvočnik soundbar z brezžičnim globokotoncem

Denon DHT-S316 hišni kino Soundbar sistem z brezžičnim nizkotoncem, HDMI/ARC, Bluetooth, Dolby Digital in DTS dekodiranjem.

Spremenite katerikoli televizor v dom za zabavo z Denon DHT-S316. Soundbar z nizko vidljivostjo, ki ga je mogoče namestiti na steno, ima visokozmogljiv zvok z dvosmernimi zvočniki in brezžičnim nizkotonskim zvočnikom. Denon Virtual Surround tehnologija ustvarja močno realistično doživetje domačega kina s pomočjo Dolby Digital, DTS dekodiranja in Denon Dialogue Enhancer za kristalno čist dialog v poljubni glasnosti. Televizor enostavno priključite na HDMI (z Audio Return Channel) s priloženim HDMI kablom. Optični vhod omogoča priključitev dodatne naprave. Brezžično povežite Bluetooth naprave z Denon DHT-S316 in preprosto pretakajte svojo najljubšo glasbo.

KINEMATOGRAFSKA KVALITETA ZVOKA

Potopite se v zvok kinomatografske kakovosti z Denon DHT-S316 Soundbar-om in brezžičnim nizkotonskim zvočnikom. Gonilniki srednjega cenovnega razreda, natančni čisti visokotonski zvočniki in Dolby DTS vaš zvok postavijo na višji nivo kvalitete.

BREZŽIČNI NIZKOTONEC

Zmogljiv bas, brez kablov. Dajte svojim najljubšim filmom, glasbi in oddajam bogat globok bas. Brezžični nizkotonski zvočnik postavite kamorkoli želite za optimalno uživanje.

NIZKO PROFILNA ZASNOVA

Visok le 5,5 cm, Denon DHT-S316 ustreza večini prostorov in ga lahko postavite pred televizor, ne da bi blokiral spodnji rob televizorja ali IR daljinski senzor. S priloženo predlogo za pritrditev, je tudi možno ga enostavno pritrditi na steno.

HDMI z ARC (Audio Return Channel)

Pošljite zvok iz aplikacij, vgrajenih v vašem pametnem televizorju in drugih virov, preko Audio Return Channel (ARC) na DHT-S316 in z enim samim kablom HDMI (priložen). Omogoča tudi upravljanje Denon DHT-S316 prek daljinskega upravljalnika televizorja.

Bluetooth kompatibilnost

Najljubše skladbe na dosegu roke. Pametni telefon ali tablični računalnik združite z napravo DHT-S316 za pretakanje glasbe preko Bluetooth.

Denon Dialogue Enhancer

Nikoli ne zamudite besede vaše najljubše TV oddaje ali filma. Denon Dialogue Enhancer izboljšuje razumljivost dialoga - idealno za filme in TV oddaje. Dialoge okrepite, ne da bi morali prilagoditi skupno glasnost.

Dolby Digital in DTS dekodiranje

Denon Virtual Surround način omogoča simulacijo prostorskega zvoka hišnega kina z Dolby Digital in DTS dekodiranjem iz Blu-ray, DVD, DVB in drugih kodiranih prostorskih medijev. Napredni psihoakustični algoritmi realistično simulirajo večkanalni sistem zvočnikov hišnega kina. Uživajte v potopnem prostorskem zvoku iz elegantno kompaktnega Soundbar-a.

Enostaven za postavitev

Hitro priključite DHT-S316 Soundbar na televizor s priloženim HDMI kablom ali preko optičnega vhoda. Ko ste enkrat povezani preko HDMI / ARC, nadzorujte Soundbar z daljinskim upravljalnikom televizorja.

100+ let v avdio tehnologiji

Ustanovljeno leta 1910, ima podjetje Denon globoko dediščino pri prvih izdelkih v avdio tehnologiji — od prvega japonskega podjetja, ki se je ukvarjalo z avdio elektroniko, do nastanka prvega komercialnega CD-predvajalnika ter Dolby Atmos sprejemnika. Ta fokusirana investicija v raziskovanje in razvoj vam zagotavlja, da dobite najnovejšo tehnologijo in najboljšo kakovost.

More Information
Znamka Denon
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
Zvočni sistem 2.1
Povezava AUX, Bluetooth, Digitalni optični, HDMI
Multiroom audio Ne
Globina 82 mm
Višina 55 mm
Širina 900 mm
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Zvočnik soundbar LG SN5Y
Zvočnik soundbar LG SN5Y
Special Price € 299,99 Redna cena € 349,99
-14%
-50€
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S60A
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S60A
Special Price € 249,98 Redna cena € 289,99
-13%
-40€
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S50A
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S50A
Special Price € 179,99 Redna cena € 219,99
-18%
-40€
Zvočnik soundbar DENON DHT-S416
Zvočnik soundbar DENON DHT-S416
Special Price € 329,99 Redna cena € 349,99
-5%
-20€
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8205
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8205
Special Price € 299,99 Redna cena € 349,99
-14%
-50€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.