Zvočnik soundbar DENON DHT-S416

SKU
142-1664437
€ 349,99
Zavarujte svoj nakup s
Zvočnik soundbar DENON DHT-S416 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoZadnji kosi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

DENON DHT-S416

Zvočnik soundbar z brezžičnim globokotoncem in funkcijo Chromecast

Denon DHT-S416 hišni kino Soundbar sistem z brezžičnim nizkotoncem, HDMI/ARC, Bluetooth, Dolby Digital in DTS dekodiranjem ter funkcijo Chromecast.

Spremenite katerikoli televizor v dom za zabavo z Denon DHT-S416. Soundbar z nizkim profilom, ki ga je mogoče namestiti na steno, ima visokozmogljiv zvok z dvosmernimi zvočniki in brezžičnim nizkotonskim zvočnikom. Dolby Digital 5.1 dekodiranje ustvari močno izkušnjo domačega kina. Televizor enostavno priključite na HDMI (z Audio Return Channel) in uživajte v osupljivi kakovosti zvoka. A na voljo je še več: pretakajte avdio visoke ločljivosti iz vaših glasbenih storitev preko Wi-Fi, vključno z Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz in še več.

NADGRADITE NA VRHUNSKO KAKOVOST ZVOKA

Skrbno načrtovane pogonske zvočniške enote in elektronika nudijo izkušnjo velikega prostorskega zvoka domačega kina, ki jo pričakujete od Denona. Uživajte v kristalno jasnih dialogih medtem ko gledate filme in TV oddaje s kompleksnimi zvočnimi zapisi.

UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST

DHT-S416 deluje z vsakim Smart, HD in 4K televizorjem. Uporabite priložen HDMI kabel, da povežete vaš televizor z DHT-S416 preko HDMI avdio povratnega kanala (ARC). Z uporabo HDMMI-ja je omogočen tudi nadzor soundbara z daljincem vašega televizorja. Če vaš TV nima HDMI ARC kompatibilnega vhoda, lahko DHT-S416 povežete preko optične povezave.

Dekodiranje Dolby Digital

Z dekodiranjem Dolby Digital uživajte v simulaciji prostorsega zvoka z Blu-raya, igralne konzole ali vaših pretočnih aplikacij na televizorju.

Pretakanje Google Chromecast preko Wi-Fi

Uporabite Google Chromecast za avdio za pretakanje glasbe v visoki ločljivosti iz vaših glasbenih storitev preko Wi-Fi, vključno z Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, deezer, Qobuz in drugimi.

 

NIZKO PROFILNA ZASNOVA

Visok le 5,4 cm, Denon DHT-S416 ustreza večini prostorov in ga lahko postavite pred televizor, ne da bi blokiral spodnji rob televizorja ali IR daljinski senzor. S priloženo predlogo za pritrditev, je tudi možno ga enostavno pritrditi na steno.

HDMI z ARC (Audio Return Channel)

Pošljite zvok iz aplikacij, vgrajenih v vašem pametnem televizorju in drugih virov, preko Audio Return Channel (ARC) na DHT-S416 in z enim samim kablom HDMI (priložen). Omogoča tudi upravljanje Denon DHT-S416 prek daljinskega upravljalnika televizorja.

Bluetooth kompatibilnost

Najljubše skladbe na dosegu roke. Pametni telefon ali tablični računalnik združite z napravo DHT-S416 za pretakanje glasbe preko Bluetooth.

Denon Dialogue Enhancer

Nikoli ne zamudite besede vaše najljubše TV oddaje ali filma. Denon Dialogue Enhancer izboljšuje razumljivost dialoga - idealno za filme in TV oddaje. Dialoge okrepite, ne da bi morali prilagoditi skupno glasnost.

Zvočni načini za vsako priložnost

S tremi različnimi zvočnimi načini - filmi, noč in glasba, lahko izberete popoln način za vsako priložnost. Denon Pure Audio način odstrani procesiranje prostorskega zvoka, tako da odstrani kakršnokoli prilagoditev zvoka in obdrži zvok v svojem najbolj čistem stanju.

Lahka nastavitev in izkušnja

Hitro povežite DHT-S416 z vašim televizorjem s priloženim HDMI kablom ali preko optičnega vhoda. Ko je enkrat povezan preko HDMI ARC, soundbar lahko nadzirate z daljincem vašega televizorja.

 

100+ let v avdio tehnologiji

Ustanovljeno leta 1910, ima podjetje Denon globoko dediščino pri prvih izdelkih v avdio tehnologiji — od prvega japonskega podjetja, ki se je ukvarjalo z avdio elektroniko, do nastanka prvega komercialnega CD-predvajalnika ter Dolby Atmos sprejemnika. Ta fokusirana investicija v raziskovanje in razvoj vam zagotavlja, da dobite najnovejšo tehnologijo in najboljšo kakovost.

More Information
Znamka Denon
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
Zvočni sistem 2.1
Povezava AUX, Bluetooth, Digitalni optični, HDMI, WI-FI
Multiroom audio Ne
Globina 83 mm
Višina 54 mm
Širina 900 mm
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8505
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8505
Special Price € 379,98 Redna cena € 459,99
-17%
-80€
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB6305
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB6305
Special Price € 219,99 Redna cena € 279,99
-21%
-60€
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8205
Zvočnik soundbar PHILIPS TAB8205
Special Price € 289,99 Redna cena € 349,99
-17%
-60€
Zvočnik soundbar JBL BAR 2.1
Zvočnik soundbar JBL BAR 2.1
Special Price € 309,98 Redna cena € 349,99
-11%
-40€
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S60A
Zvočnik soundbar SAMSUNG HW-S60A
Special Price € 249,98 Redna cena € 289,99
-13%
-40€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.