Zvočnik soundbar DENON DHT-S516H

SKU
142-1664439
699,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

DENON DHT-S516H

Zvočnik soundbar z brezžičnim globokotoncem in HEOS-om

Zvočnik soundbar Denon DHT-S516H z brezžičnim nizkotoncem in vgrajenim HEOS-om dodaja moč in razsežnost vašim najljubšim filmom, glasbi in igram. Vsi kabli vključeni.

Dodajte izjemno razsežnost, jasnost in moč svojim najljubšim filmom, glasbi in video igram s soundbarom Denon DHT-S516H in brezžičnim nizkotonskim zvočnikom z vgrajenim HEOS. Denon DHT-S516H ima dva posebej ojačana nizkotonca in visokotonce z napredno obdelavo DSP, podporo za predvajanje zvoka Hi-Res in močan brezžični nizkotonec. Uživajte v enožični povezavi s televizorjem z vključenim HDMI vhodom in izhodom z zvočnim povratnim kanalom (ARC). Dolby Digital, Dolby Digital Plus in DTS dekodiranje za potopni zvok. Brezžično pretakajte svoje najljubše glasbene storitve z vgrajenimi HEOS, AirPlay 2 in Bluetooth. Prostoročno udobje zahvaljujoč Amazon Alexa ali Googlovemu glasovnemu nadzoru. Za poenostavljeno namestitev so vključeni vsi kabli.

MOČAN ZVOK HIŠNEGA KINA

Dva dvopojačana srednje nizkotonska zvočnika, dva visokotonska in napredna obdelava DSP, združena z zmogljivim brezžičnim nizkotonskim zvočnikom z dvema gonilnikoma, dodata dimenzijo in globino vašim najljubšim filmom in TV oddajam.

PRETOČITE GLASBO PREK VGRAJENE NAPRAVE AIRPLAY 2, BLUETOOTH IN HEOS

Glasba poteka brez težav iz storitev, kot so Spotify, Amazon Music, TuneIn Internet Radio prek vgrajenega HEOS-a, Apple AirPlay 2 ali Bluetooth tehnologije. Če govorite o zvočniku HEOS, lahko glasbo pretakate v eno sobo ali v druge vgrajene izdelke HEOS in nadzorujete vse z brezplačno aplikacijo HEOS.

 

 

Podpira priljubljene oblike prostorskega zvoka

Ne glede na to, kaj gledate ali poslušate, Dolby Digital, Dolby Digital Plus in DTS dekodiranje prinašajo doživetje potopnega prostorskega zvoka.

4K HDMI s podporo ARC

Vhod in izhod HDMI imata avdio povratni kanal (ARC) za povezavo z enim kablom iz soundbara na televizor. Podpira 4K z HDCP 2.2, Dolby Vision in HDR10.

Poenostavljena Nastavitev

Z vključenimi optičnimi, HDMI, Ethernet in IR kabli v paketu je DHT-S516H na voljo z vsem, kar je potrebno za hiter začetek uživanja v domačem kinu. Zasnovan je za delo s katerim koli televizorjem, da odpravi skrbi za združljivost.

Brezžično pretakanje Glasbe preko vgrajenega HEOS

Brezžično predvajajte svojo najljubšo glasbo z vgrajeno tehnologijo HEOS. Uživajte v brezžičnem zvoku za ves dom prek brezplačne aplikacije HEOS, ki je na voljo za iOS in Android. Z dodatnimi HEOS vgrajenimi AV sprejemniki, soundbari in zvočniki lahko izberete predvajanje iste pesmi povsod ali izberete različne skladbe za vsako povezano sobo. Predvajajte glasbo iz Spotify Premium, TIDAL, TuneIn Internet Radio, SoundCloud, Amazon Music, Napster, Deezer ali lokalnih knjižnic glasbenih datotek.

Deluje z Amazon Alexa

Preprosto aktivirajte brezplačno spretnost HEOS Home Entertainment in pojdite prostoročno z Amazon Alexa in vašim glasom. Recite besedo in soundbar DHT-S516H bo prilagodil glasnost, prešel na naslednjo skladbo in še več. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo. Na voljo samo v angleško govorečih regijah.

Deluje z Google Assistant

Glasbo zaženite v aplikaciji HEOS, nato pa prosite svojega Googlovega pomočnika, da nadzira glasnost, predvaja, začasno ustavi, preskoči skladbe in drugo. Zahteva aplikacijo Google Assistant in Google Home, Google Home mini ali enakovredno.

Deluje z Apple AirPlay 2 in Siri

Uporabite AirPlay 2 za brezžično pretakanje glasbe na soundbar DHT-S516H ali z drugimi zvočniki, združljivimi z AirPlayom, da dom napolnite z glasbo.

Predvajajte zvok iz svojih najljubših glasbenih storitev, kot sta Apple Music in Spotify, ali si oglejte videoposnetke iz storitev, kot so YouTube in Netflix, s katerega koli telefona iPhone, iPad, Mac ali Apple TV in slišite zvok, odlično sinhroniziran z zvočniki iz virov AirPlay 2.

AirPlay 2 podpira tudi zvok v več prostorih - brezžično pretaka vsebino na več naprav, ki so združljive z AirPlay 2, hkrati z izboljšanim predvajanjem zvoka, da se zagotovi nemoteno predvajanje zvoka. AirPlay 2 omogoča nadzor in združevanje združljivih zvočnih naprav v aplikaciji Apple Music ali Home. Uporabite AirPlay 2 v aplikaciji ali s svojim glasom prek Siri.

 

Pretakajte Glasbo preko Bluetooth

Glasbo povežite in predvajajte neposredno iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge združljive naprave.

Podpira vse formate popularnih pretočnih servisov

Uživajte v vrhunskem poslušanju glasbe pri predvajanju z visoko ločljivostjo, ne glede na to, ali pretakate omrežje ali priključite USB za predvajanje shranjenih skladb. Podpira najzahtevnejše zvočne in visoko ločljive zvočne formate, vključno z predvajanjem datotek DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA in AAC.

 

Filmi, Glasba in Nočni načini

DHT-S516H ima vnaprej nastavljene načine EQ, optimizirane za poslušanje filmov in glasbe. Izberite način filma, če želite poudariti niz akcijskega prizora ali narediti dialog jasnejši. Izberite način glasbe za širšo zvočno sceno in enakomerno razpršitev. Ali pa preklopite na nočni način, če želite zmanjšati nizke tone in čist dialog, ko je čas, da umirite stvari

 

Montaža na zid

Soundbar enostavno pritrdite na polico ali steno - izbira je vaša.

Zvočni načini za vsako priložnost

S tremi različnimi zvočnimi načini - filmi, noč in glasba, lahko izberete popoln način za vsako priložnost. Denon Pure Audio način odstrani procesiranje prostorskega zvoka, tako da odstrani kakršnokoli prilagoditev zvoka in obdrži zvok v svojem najbolj čistem stanju.

 

100+ let v avdio tehnologiji

Ustanovljeno leta 1910, ima podjetje Denon globoko dediščino pri prvih izdelkih v avdio tehnologiji — od prvega japonskega podjetja, ki se je ukvarjalo z avdio elektroniko, do nastanka prvega komercialnega CD-predvajalnika ter Dolby Atmos sprejemnika. Ta fokusirana investicija v raziskovanje in razvoj vam zagotavlja, da dobite najnovejšo tehnologijo in najboljšo kakovost.

More Information
Znamka Denon
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) Ni podatka
Zvočni sistem 2.1
Povezava AUX, Bluetooth, USB, Digitalni optični, Digitalni koaksialni, WI-FI, 1 x HDMI vhod, 1 x HDMI izhod
Multiroom audio Da
Globina 104 mm
Višina 73 mm
Širina 1018 mm
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.