Zvočnik soundbar JBL BAR 5.0 MultiBeam

SKU
142-1661006
349,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Izkusite 3D prostorski zvok v svojem domu

Naredite vašo izkušnjo gledanja ali igranja iger bolj vseobsegajočo kot kdajkoli prej z zmagovalno kombinacijo tehnologij JBL Multibeam™ in Virtual Dolby Atmos®. Občutite zvok vse okoli vas, ko ste vrženi v akcijo z globokimi basi, ne da bi za to potrebovali dodatni globokotonec. Vgrajen je Chromecast™, AirPlay in Alexa Multi-Room Music za neverjetno lahko pretakanje glasbe in zmožnosti v večih sobah. Bluetooth vam omogoča, da uživate tudi v glasbi z vašega telefona ali tablice. Eleganten dizajn zvočnika JBL Bar 5.0 MultiBeam, z njegovim vzorcem mrežice in kovinsko dodelavo, ustreza opremi katerega koli prostora. Je kompakten in enostaven za uporabo, nadzorujete ga lahko z obstoječim daljincem televizorja ali pa z uporabo intuitivno načrtovanega daljinca, ki je priložen zvočniku.

Prostorski zvok Dolby Atmos® in MultiBeam™

Nadgradite vašo izkušnjo gledanja ali igranja iger z navadne na izjemno. Vgrajen Virtual Dolby Atmos® vam nudi vseobsegajočo in vznemirljivo izkušnjo 3D zvoka, medtem ko tehnologija JBL MultiBeam™ ustvarja širok zvočni oder, s tem ko projicira neverjeten zvok v vsak kot sobe, tako da slišite vsako podrobnost vaše priljubljene glasbe, filmov, TV oddaj in iger, ne da bi potrebovali zvočnikov. Uživajte v filmih in igrah v popolnoma novi dimenziji.

Udarni basi brez potrebe po ločenem globokotoncu

Vašo izkušnjo domačega kina razširijo in ojačajo globoki udarni basi, zahvaljujoč štirim vgrajenim pasivnim radiatorjem zvoka.

Vgrajen Chromecast™, AirPlay in Alexa Multi-Room Music (MRM)

Z AirPlay, Alexa Multi-Room Music in vgrajenim Chromecastom lahko pretakate vaše priljubljene vsebine s svetovnega spleta v osupljivi kakovosti zvoka, samo z enim tapom prsta.

Prepuščanje Ultra HD 4K z Dolby Vision™

Dolby Vision je video 4K format z visokim dinamičnim obsegom (HDR), ki je vse bolj priljubljen in ga lahko najdemo na vse večjem številu 4K UHD Blu-ray predvajalnikov kot tudi pri vse več ponudnikih pretočnih vsebin na spletu. V povezavi s prepuščanjem 4K vsebine boste lahko uživali v pristni avdio kakovosti, ki bo ustrezala kakovosti slike.

HDMI eARC

S HDMI eARC lahko uživate v bolj kakovostnem avdiu, vključno z Virtual Dolby Atmos®, na vašem JBL Baru 5.0. Zlahka in priročno lahko povežete vaš predvajalnik Dolby Atmos ali na TV ali na soundbar zvočnik.

Samodejna kalibracija MultiBeam™

Umerite vaš zvočnik soundbar z najboljšimi učinki prostorskega zvoka, temelječ na dizajnu in razporeditvi vaše sobe.

Zmožnosti v večih sobah

Zahvlajujoč vgrajenima Chromecastu™ in Alexi Multi-Room Music lahko ustvarite nastavitev v večih sobah, tako da lahko poslušate isto glasbo v vsaki sobi ali različno glasbo v vsaki sobi.

Brezžično pretakanje preko Bluetooth

Ni vam do filma ali igranja iger? Ni problema. S kompaktnim soundbar zvočnikom JBL Bar 5.0 MultiBeam lahko uživate tudi v brezžičnem pretakanju glasbe preko Bluetooth z vašega telefona ali tablice.

Deluje z glasovnim nadzorom

Že imate napravo z vgrajenim Googlovim pomočnikom, Alexa glasovnim nadzorom ali Siri? Preprosto jih povežite z zvočnikom soundbar in začnite pretakati vašo glasbo s preprostimi glasovnimi ukazi (na voljo samo v določenih jezikih in v določenih regijah).

Specifikacije:

 • Celotna izhodna moč: 250W
 • Izhodna moč soundbara (maksimalno THD 1%): 5 x 50W
 • Maksimalen zvočni pritisk: 92 dBA
 • Frekvenčni odziv: 50 Hz – 20 kHz
 • Avdio povezave: 1x optični vhod, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM
 • MP3 kodeki: MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, Dolby Atmos, PCM
 • Različica Bluetooth®: 4.2
 • Profila Bluetooth®: A2DP 1.2, AVRCP 1.5
 • Wi-Fi omrežje: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz)
 • HDMI vhod
 • HDMI eARC izhod
 • Verzija HDMI HSCP: 2.3
 • Mere (Š x V x G): 709 x 60,5 x 100,5 mm
 • Teža: 2,8 kg
More Information
Znamka JBL
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) 250 W
Zvočni sistem 5.0
Povezava Bluetooth, Digitalni optični, WI-FI, 1 x HDMI vhod, 1 x HDMI izhod
Multiroom audio Da
Globina 100,5 mm
Višina 60,5 mm
Širina 709 mm
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.