Zvočnik soundbar PANASONIC SC-HTB150EGK

SKU
142-1696354
€ 139,99
Zavarujte svoj nakup s
Zvočnik soundbar PANASONIC SC-HTB150EGK je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Vitka zvočna letev z brezžičnim globokotonskim zvočnikom za predvajanje dinamičnega zvoka

HTB150 je tanka, elegantna zvočna letev z brezžičnim globokotonskim zvočnikom, ki predvaja čudovit zvok z močjo 100 W in poudarjenimi nizkimi toni. Glavna enota ima sijajno črno ohišje in elegantno kovinsko zaščitno mrežico zvočnika, ki se sklada z vsako notranjo opremo. Preprosta priključitev na televizor prek priključka HDMI in predvajanje iz mobilnega telefona prek povezave Bluetooth®.

Skupna izhodna moč 100 W

Zvočna letev HTB150 je 2.1-kanalni sistem, ki navdušuje z dvema zvočnikoma v glavni enoti, brezžičnim globokotonskim zvočnikom in s skupno izhodno močjo 100 W. Predvaja dinamičen zvok, ki je veliko bolj poln, kot bi si mislili glede na kompaktnost zvočnika.

Brezžični globokotonski zvočnik (55 W)

Globokotonski zvočnik se brezžično poveže prek povezave Bluetooth® – tako ga lahko postavite tja, kjer najbolje obogati vašo izkušnjo gledanja. Pomemben globokotonski zvočnik izboljša zvočno zmogljivost sistema s čudovitim razširjenim basovskim odzivom.

Preprosta priključitev prek priključka HMDI ARC

Za povezavo zvočne letve HTB150 s televizorjem potrebujete samo en kabel. Preprosto priključljiv kabel HDMI* prenaša stereo zvok iz televizorja prek povratnega kanala za zvok v zvočno letev, prek katere zvok oživi in še popestri dramatično vzdušje.
*Naprodaj ločeno.

Videz vrhunske kakovosti s kovinsko zaščitno mrežico zvočnikov

Z vitko obliko, elegantno sijajnim premazom in kovinsko mrežico se bo HTB150 popolnoma ujemal s televizorjem tako po zvoku kot tudi po videzu. Ker je nameščen pod televizorjem, je manj opazen, zato vam ne bo odvračal pozornosti od dogajanja na zaslonu.

Bluetooth® za predvajanje glasbe s stereo zvokom

HTB150 podpira povezavo Bluetooth®, zato lahko brezžično predvajate glasbo iz pametnih naprav. Izbiro skladbe in nadzor glasnosti nadzoruje pametna naprava, zato lahko svoje skladbe zelo preprosto predvajate s tem z zmogljivim 100-W zvočniškim sistemom.

Povezava prek optičnega vhoda

Optični kabel je priljubljena izbira za tiste lastnike zvočnih letev, ki si želijo kakovostnega zvoka pri povezovanju s televizorjem. Če uporabite optični kabel, lahko uživate v vrhunskem stereo zvoku.
More Information
Znamka Panasonic
Barva Črna
Izhodna moč zvoka (RMS) 100 W
Zvočni sistem 2.1
Povezava AUX, Bluetooth, Digitalni optični, HDMI
Multiroom audio Ne
Globina 68 mm
Višina 58 mm
Širina 762 mm
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Zvočnik soundbar SONY HT-SF150
Zvočnik soundbar SONY HT-SF150
Special Price € 119,98 Redna cena € 169,99
-29%
-50€
Zvočnik soundbar HISENSE HS214
Zvočnik soundbar HISENSE HS214
Special Price € 89,99 Redna cena € 139,99
-35%
-50€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.