Vrhunski gospodinjski aparati Haier

Haier je blagovna znamka gospodinjskih aparatov, namenjena tistim, ki si želijo vrhunske izkušnje.

Napredna tehnologija, vrhunski dizajn in prilagojene izkušnje so tri duše podjetja Haier, ki ponuja široko paleto izdelkov in rešitev. Zaradi naše predanosti nenehnemu posodabljanju in širjenju ponudbe smo življenjski sopotnik naših strank in že dvanajst let blagovna znamka gospodinjskih aparatov številka ena na svetu.

V podjetju Haier smo si zastavili cilj izdelati in ponuditi vrhunske, visokokakovostne izdelke, ki ustrezajo potrebam sodobnega doma, tako da bodo imeli ljudje več časa za stvari, ki so resnično pomembne.

Hladilniki

Zahvaljujoč tehnologijam, ki jih je ustvaril in razvil Haier, vam lahko ponudimo vse rešitve, ki jih potrebujete za dolgotrajno svežino vaših živil.

Hladilniki Haier so bili zasnovani s ciljem ponuditi vam neprimerljivo prilagodljivost in hkrati neverjetno zmogljivost.

Resnično vrhunski hladilni prostor za vsako situacijo z izjemno prilagodljivimi prostori, ki se lahko spremenijo iz hladilnika v zamrzovalnik ali se prilagodijo vašim potrebam.

Preveri ponudbo >

Pralni, pralno-sušilni in sušilni stroji

Pralni, pralno-sušilni in sušilni stroji Haier poskrbijo, da lahko v udobju svojega doma uživate rezultate pranja perila na profesionalni ravni.

Vsaka od funkcij je zasnovana z namenom, da izboljša uporabniško izkušnjo: poveča zmogljivost, zmanjša hrup in porabo električne energije ter prihrani čas. Zato je Haier resnično izbira za tiste, ki zahtevajo vrhunske rezultate pranja v kratkem času, brez kompromisov.

Preveri ponudbo >

Pomivalni stroji

Haier pomivalni stroj je idealen pomočnik, ki skrbi za popolno higieno v vaši kuhinji.

Navdušile vas bodo pametne rešitve na področju prostora, zmogljivosti polnjenja in energijske učinkovitosti. Haier vam prinaša izjemno izkušnjo pomivanja posode in popolne rezultate pomivanja in sušenja.

Preveri ponudbo >

Podaljšano jamstvo Haier

Izkoristite priložnost in podaljšajte jamstvo za svoj novi Haier aparat in pridobite 7 let jamstva.

Dodatno pa lahko podaljšate jamstvo na 10 let: na inverter kompresor vašega hladilnika ali na direct motion motor pralnega in pralno-sušilnega stroja.

Rok za registracijo je 20 dni od dneva nakupa s prijavo na www.haier-registracija.si.

Ogled predstavitve

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.