Reklamacije

Spletni obrazec za oddajo reklamacije

Prosimo, izpolnite spodnja polja in oddajte zahtevek za reklamacijo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in vam pomagali do ugodne rešitve.


Podatki nakupa
Pomoč Prosimo vpišite številko računa - dobavnice.
Pomoč Prosimo vpišite kodo artikla, kot je prikazana na računu pod »Št. artikla«.Vaši podatki


Pomoč Priložite dokazila, račun in fotografije, na katerih je vidna poškodba. Največja dovoljena skupna velikost slik je 10 Mb.

V primeru, da ste zahtevek pravilno izpolnili in oddali, prejmete na svoj navedeni e-naslov povratno sporočilo o oddani reklamaciji.

Imate težave pri izpolnjevanju spletnega obrazca za reklamacije? Pokličite nas na telefonsko številko 01 585 5000 in z veseljem vam bomo pomagali.

Želite zahtevek za reklamacijo oddati v fizični obliki? Prosimo, izpolnite obrazec za reklamacije. Skenirajte ga in ga po fizični pošti pošljite na naslov poslovalnice, kjer ste kupili artikel. Pošto opremite s pripisom »REKLAMACIJA«.

Odstop od pogodbe / vračilo blaga

Za odstop od pogodbe oz. vračilo blaga prosimo kliknite tukaj.

Podjetje Harvey Norman Trading d.o.o. (upravljavec osebnih podatkov) obdeluje vaše osebne podatke, ki ste jih vnesli v zgornji obrazec, izključno za namen razrešitve reklamacijskega zahtevka in izvedbo vračila izdelka. Podatki se obdelujejo na podlagi (b) in (c) točke prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) - (b) obdelava je potrebna za izvajanje pogodbe, katere pogodbena stranka je posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe / (c) obdelava je potrebna za izpolnitev zakonske obveznosti, ki velja za upravljavca. Podatki v povezavi z reklamacijo izdelkov se skladno z Obligacijskim zakonikom hranijo še pet let od nastanka posamezne reklamacije. Podatki o vračilu kupnine se hranijo še pet let od dneva, ko bi bilo davek potrebno plačati oz. v primeru uvedenih davčnih postopkov proti upravljavcu največ deset let od dneva, ko je zastaranje prvič začelo teči na podlagi Zakona o davčnem postopku.

Upravljavec bo zbrane osebne podatke posredoval izključno tistim zunanjim uporabnikom, ki zagotavljajo enako raven zaščite vaših osebnih podatkov, kot jo zagotavlja upravljavec. Z vsakim zunanjim uporabnikom – obdelovalcev podatkov, kateremu upravljavec posreduje vaše osebne podatke, je sklenjena tudi ustrezna pogodba o obdelavi osebnih podatkov ki podrobneje določa postopke in ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

V zvezi z vašimi osebnimi podatki imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, ugovora in prenosljivosti podatkov.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov upravljavca je podjetje IEPRI, d. o. o., Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana, pooblascena.oseba@iepri.si. V kolikor menite, da so vam kršene pravice s področja varstva osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu na naslov Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana,

telefon: 01 230 97 30, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si.

Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.