Klik & Prevzem v dveh urah® je storitev, ki vam omogoča, da blago, naročeno v spletni trgovini Harvey Norman, popolnoma brezplačno prevzamete v najbližji poslovalnici!

Preverite splošne pogoje.

 

Kako poteka Klik & Prevzem v dveh urah®?

1. Izberite izdelke in jih dodajte v košarico

Za vsak izdelek lahko preverite status zaloge in njegovo razpoložljivost v vam najbližji Harvey Norman poslovalnici.

2. Izberite način dostave - Klik & Prevzem v dveh urah®

Ob zaključku naročila za način dostave izberite »Klik & Prevzem v dveh urah®«, nato označite želeno poslovalnico, kjer boste prevzeli blago.

3. Izberite način plačila

Naročilo lahko plačate na različne načine.

  • Plačilo s kreditno kartico - Nakup v naši spletni trgovini lahko opravite s kreditno kartico, ko je plačilo izvedeno, vas po elektronski pošti obvestimo o terminu prevzema v izbrani poslovalnici.
  • Plačilo preko PayPal - Nakup v naši spletni trgovini lahko opravite tudi preko PayPal, ko je plačilo izvedeno, vas po elektronski pošti obvestimo o terminu prevzema v izbrani poslovalnici.
  • Plačilo s spletnim kreditom - Za način plačila lahko izberete tudi spletni kredit. Ko s strani podjetja Summit Leasing Slovenija prejmemo potrdilo o odobritvi vašega spletnega kredita, vas po elektronski pošti obvestimo o terminu prevzema v izbrani poslovalnici.
  • Plačilo v izbrani poslovalnici - V naši spletni trgovini vam omogočamo, da ob naročilu blaga kot možnost načina plačila izberete plačilo v izbrani poslovalnici. O terminu za plačilo in prevzem blaga v izbrani poslovalnici vas obvestimo po elektronski pošti.

4. Vaše naročilo je pripravljeno

Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo.

5. Prevzem naročila v izbrani poslovalnici

Za prevzem naročila potrebujete osebni dokument s fotografijo in številko spletnega naročila.

 

Naslovi in urniki poslovalnic

Lokacije naših poslovalnic in delovni čas lahko preverite tukaj.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni Klik & Prevzem v dveh urah®?

Klik & Prevzem je storitev, ki vam omogoča, da blago naročeno v naši spletni trgovini prevzamete brezplačno v naši poslovalnico. Naročeno blago mora biti na zalogi v poslovalnici, ki ste jo izbrali za poslovalnico osebnega prevzema. Velja samo za naročila, oddana v naši spletni trgovini od ponedeljka do petka med 9:00 in 15:00.

Kdaj začne teči čas dveh ur?

Za začetek dveh ur se šteje trenutek, ko po oddanem spletnem naročilu na svoj elektronski naslov prejmete potrditveno sporočilo o uspešno oddanem naročilu.

V katerih primerih bo naročilo pripravljeno v dveh urah?

Naročilo bo pripravljeno v samo dveh urah, če:

  • je blago iz celotnega naročila na voljo v izbrani poslovalnici;
  • je spletno naročilo oddano od ponedeljka do petka med 9:00 in 15:00.
Kaj, če izdelki niso na zalogi v poslovalnici, kjer bi želel opraviti osebni prevzem?

Če izdelki vašega naročila niso na zalogi v izbrani poslovalnici, bomo za vas brezplačno uredili premik izdelkov iz druge poslovalnice v poslovalnico, ki ste jo izbrali za osebni prevzem.

Kako bom vedel, kdaj je naročilo pripravljeno za prevzem?

Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, boste na elektronski naslov prejeli obvestilo, da lahko opravite prevzem v izbrani poslovalnici.

Kje prevzamem naročeno blago?

Naročilo prevzamete v poslovalnici, ki ste jo izbrali za osebni prevzem ob zaključku naročila. Podrobnejše informacije boste prejeli v elektronskem sporočilu skupaj z obvestilom, da je vaše naročilo pripravljeno.

Koliko časa imam, da prevzamem svoje naročilo?

Naročeno blago vas bo za osebni prevzem čakalo 5 dni od dneva, ko smo ga za vas pripravili.

Ali lahko nekdo drug prevzame naročilo namesto mene?

Naročilo lahko namesto vas prevzame tudi druga oseba. V tem primeru vas prosimo, da nam sporočite vaše želje na elektronski naslov: e-prodaja@harveynorman.si.Splošni pogoji Klik & Prevzem v dveh urah® veljajo samo v Sloveniji in za spletno trgovino harveynorman.si.

 

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.