Klik & Prevzem je storitev, ki vam omogoča, da blago, naročeno v spletni trgovini harveynorman.si, popolnoma brezplačno prevzamete v naši najbližji poslovalnici.

Kako poteka Klik & Prevzem?

V zaključni fazi nakupa lahko kot želeni način dostave naročenega blaga označite Klik & Prevzem. Nato izberete Klik & Prevzem poslovalnico, v kateri želite prevzeti vaše naročilo. V naslednjem koraku pa izberite še želeni način plačila.

Klik & Prevzem s predhodnim plačilom

Vaše naročilo lahko v spletni trgovini harveynorman.si plačate na več različnih načinov.

 • Plačilo po predračunu
  Za izbrano blago v naši spletni trgovini vam nudimo možnost plačila po predračunu. V primeru, da se odločite za to vrsto plačila, boste pri oddanem naročilu dobili navodila za plačilo na TRR našega podjetja. Takoj, ko je vaše nakazilo vidno na TRR našega podjetja, vas po elektronski pošti in telefonu obvestimo o terminu prevzema v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici.
 • Plačilo s kreditno kartico
  Nakup v naši spletni trgovini lahko opravite tudi s kreditno kartico, ko je plačilo izvedeno, vas po elektronski pošti in telefonu obvestimo o terminu prevzema v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici.
 • Plačilo preko PayPal
  Nakup v naši spletni trgovini lahko opravite tudi preko PayPal, ko je plačilo izvedeno, vas po elektronski pošti in telefonu obvestimo o terminu prevzema v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici.
 • Plačilo s spletnim kreditom
  Za vaše naročilo v naši spletni trgovini lahko kot način plačila izberete tudi spletni kredit. Ko s strani podjetja Summit Leasing Slovenija prejmemo potrdilo o odobritvi vašega spletnega kredita, vas po elektronski pošti in telefonu obvestimo o terminu podpisa kreditne pogodbe in prevzema v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici.

Prevzem naročenega blaga na zalogi je mogoč v terminu, ki ste dobili v obvestilu o prevzemu in ob predložitvi identifikacijskega dokumenta, na katerem so navedeni podatki (ime in priimek) iste osebe, ki dala zahtevek za Klik & Prevzem.

Klik & Prevzem s plačilom v Klik & Prevzem poslovalnici

V naši spletni trgovini vam omogočamo, da ob naročilu blaga kot možnost načina plačila izberete plačilo v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici. O terminu za plačilo in prevzem blaga v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici vas obvestimo po elektronski pošti in telefonu.

Prevzem naročenega blaga v Klik & Prevzem poslovalnici je mogoč po prehodnem plačilu na Klik & Prevzem blagajni in ob predložitvi identifikacijskega dokumenta, na katerem so navedeni podatki (ime in priimek) iste osebe, ki dala zahtevek za Klik & Prevzem.

Prevzem naročila v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici

Ko je vaše naročilo pripravljeno, vas o nadaljnjem postopku, glede na vašo izbiro načina plačila, obvestimo po elektronski pošti in telefonu. Uraden rok za pripravo vašega naročila je od 4 do 6 delovnih dni, vendar pa vas običajno o pripravljenosti vašega naročenega blaga obvestimo že prej.

V primeru, da blago, ki ste ga naročili, ni na zalogi v izbrani Klik & Prevzem poslovalnici, vas o tem predhodno obvestimo. S tem se uraden rok za pripravo vašega naročila posledično podaljša.

Naslovi in urniki Klik & Prevzem poslovalnic:

Naslovi in urniki Klik & Prevzem poslovalnic so enaki kot naslovi in urniki poslovalnic Harvey Norman. Lokacije in delovni čas lahko preverite tukaj.


Splošni pogoji Klik & Prevzem veljajo samo v Sloveniji in za spletno trgovino harveynorman.si.
Ob vikendih in praznikih se urnik poslovalnic Klik & Prevzem prilagaja delavnemu času fizičnih trgovin in skladišč.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.