Brivnik REMINGTON XR1500

SKU
142-1631649
Special Price € 71,24 Redna cena € 94,99
-25%
-23€
Zavarujte svoj nakup s
Brivnik REMINGTON XR1500 je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperNa zalogi
CeljeNa zalogi
Novo MestoNa zalogi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Brivnik REMINGTON XR1500

 

HITRI IN Z LAHKOTO DOSEŽENI REZULTATI
Britje vaše glave ni bilo nikoli hitrejše in lažje zahvaljujoč 5-im rezilnim glavam RX5 Head brivnika. Britje bo hitrejše, saj lahko s krožnimi in linearnimi gibi pokrijete do 60% več površine** in tako pobrijete celo glavo v manj kot 2-eh minutah*. Upogiben vrat in rezila se prilagajajo obliki vaše glave, tako da lahko udobno in z lahkoto drsite po vaši koži.

BRITJE BLIZU KOŽE
Ultimate Series RX5 Head brivnik vam omogoča preprosto britje blizu kože. Ta brivnik brije bližje koži kot standardni strižnik brez glavnika, tako da lahko brijete do 0,2 mm blizu kože vaše glave in dosežete izredno gladke rezultate.

PREPROSTO ČIŠČENJE
Poskrbite za svoj stil z manj nereda z Ultimate Series RX5 Head brivnikom. Brivnik je oblikovan tako, da se lahko očisti lažje kot standardni strižniki, kar pomeni, da je britje vaše glave postalo veliko bolj preprosto.  Z žepom za preprosto čiščenje dlak, ki zbira lase, ki odstrižete, lahko uživate v rezultatih britja blizu kože z minimalnim neredom. Brivnik je 100% vodoodporen, tako da ga lahko izpirate med uporabo in ohranjate v vrhunskem stanju.

More Information
Barva Črna
Znamka Remington
Suho/mokro delovanje Suho in mokro britje
Čas brezžičnega delovanja 50 min
Vrsta baterije Li-ion
Prilagajanje površini obraza/telesa Da
Število hitrosti 1
Čiščenje Popolnoma pralen aparat
Garancija 2 leti
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.