Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma. Je prostor, kjer se družimo in sproščamo, zato je najbolje izbrati takšno opremo, ki vpliva na naše dobro počutje.

Pri nas najdete pohištvo vrhunskih proizvajalcev po ugodni ceni. V naši široki ponudbi opreme dnevne sobe lahko izbirate med različnimi stili, barvami in materiali.

 
 

V naši ponudbi vas pričakujejo: 

 • stilsko oblikovane sedežne garniture
 • kakovostni dnevnosobni sestavi,
 • klubske mizice,
 • TV elementi,
 • komode in vitrine ter
 • stilsko raznoliki sestavljivi programi pohištva.

Poleg pohištva in sedežnih garnitur ne pozabite na svetila, preproge in druge dekorativne izdelke, ki bodo popestrili prostor in poskrbeli za prijeten ambient in sproščeno vzdušje. Uporabnost prostora lahko povečate z manjšimi kosi, kot so stojala za časopise ali skrinjice za shranjevanje, in ga polepšate s tekstilnimi izdelki, kot so zavese in dekorativne blazine.

 

Kako izbrati pravo pohištvo za dnevne sobe?

Pri izbiri pohištva je priporočljivo upoštevati naslednje napotke:

 1. Natančno izmerite prostor
 2. Določite osrednjo točko dnevne sobe
 3. Izbira barve, materialov, elementov
 4. Preverite trende pohištva
 5. Preverite kako pravilno postaviti pohištvo
 6. Izbira sedežne garniture je pomembna
 7. Ne pozabite na dekoracijo

Več o pravilni izbiri pohištva in dekoracije za vašo dnevno sobo si preberite v našem blogu: Kako izbrati pravo pohištvo za dnevno sobo?

 

Dnevna soba naj bo tudi primerno osvetljena

Moderne dnevne sobe so prostorne, zračne in svetle. Vhod v dnevno sobo naj bo dobro osvetljen, ravno tako poskrbite da so svetila na voljo na primernih mestih (pri kavču, nad klubsko mizico ipd.). Navadno je dnevna soba največji prostor v hiši in pomembno je ustvariti topel in prijeten prostor. Pomembna je svetloba in zračnost. Prav tako pa je ključna tudi razporeditev elementov v prostoru - s preveč predmeti lahko hitro ustvarimo občutek prenatrpanosti.

Vzdušje v dnevni sobi mora ves čas nadomeščati energijo, ki vam jo kradejo vsakodnevni napori. Oblikujte si dnevno sobo po vaši meri in uživajte prednosti, ki vam jih lahko ponudi samo pohištvo, kupljeno v trgovinah Harvey Norman. Opremljanje doma še nikoli ni bilo tako preprosto!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.