Vrtne garniture

Vrtne garniture so nujna oprema vsake terase, vrta ali balkona. Z izbiro pravo vrtne garniture boste popestrili zunanje površine in podaljšali svoj dom tudi zunaj. Tako boste z družino in prijatelji tople pomladne in poletne mesece z veseljem preživljali skupaj.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 84 artiklov

Padajoče
  1. Jedilna vrtna garnitura NOFI
  2. Jedilna vrtna garnitura NOFI
  3. Jedilna vrtna garnitura YORK
  4. Vrtna kolekcija SENATOR - Sestavite svojo garnituro
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 84 artiklov

Padajoče

Pravi stoli in miza lahko odlično dopolnijo tudi manjši balkon, ki ga lahko tako še bolje izkoristite. Dobro opremite tudi svoje počitniške nastanitve, da bo vas oddih na morskem vetru še bolj udoben in prijeten.

Dandanes je na voljo široka ponudba trendovskih izdelkov, ki bodo pristali vsakemu vrtu ali terasi. Izbirate lahko med mnogimi kosi večjih in manjših sestavov. Izdelani so iz različnih materialov, od lesa, kovine, umetne mase, ratan in različne kombinacije naštetega.

Izbirate lahko med jedilnimi vrtnimi garniturami, ki so izvrstne za druženja, kosila in druge aktivnosti na prostem. Na voljo so tudi sedežne vrtne garniture, ki so lahko sestavljene iz enosedov, dvosedov in večjih sedežnih garnitur. Nedvomno, pa bo vsako sedežno vrtno garnituro dobro dopolnila zunanja miza.

Pri izbiri vrtne garniture boste predvsem morali upoštevati prostor, ki vam je na voljo, potrebe družine in preference pri materialih. Vrtne garniture dopolnite tudi z udobnimi blazinami in drugimi dekorativnimi kosi.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.