Posteljnina, rjuhe in brisače

Kvalitetna posteljnina in vzglavniki so obvezno dopolnilo ustreznemu ležišču, če si želimo zagotoviti dober spanec. Zato je izjemno pomembno tudi kako se lotimo izbire posteljnine in ostalih dodatkov.

Pri izbiri posteljnine bodite predvsem pozorni na sestavo tkanine. Obstajajo posteljnine iz naravnih in umetnih tkanin, ki imajo različne lastnosti in bodo tako bolj ali manj primerni za vas. Umetne tkanine so nedvomno bolj trpežne in vzdržljive, tudi nezahtevne za vzdrževanje. Na drugi strani pa so naravni materiali, kot so bombaž, svila, lan in volna, bolj zračni in bolje prenašajo različne temperature, hkrati so tudi veliko bolj prijetni na otip.

Pri izbiri posteljnine, vzglavnikov in prevlek za vzmetnice velja upoštevati tudi vizualni učinek izbranih izdelkov. Primerno je, da so kosi skladni oziroma se dobro dopolnjujejo. Ne pozabi pa niti na izgled celotne spalnice in izberite temu primerne kontrastne ali komplementarne tone. Z izbiro prave posteljnine pa boste tudi izjemno popestrili spalnico vaših malčkov.

Izbrano posteljnino dopolnite tudi z primernimi dekorativnimi blazinami in pregrinjali za posteljo, ki bodo predvsem dodali k urejenemu izgledu spalnice tekom dneva.
V naši ponudbi smo pripravili izbran nabor izvrstnih izdelkov vrhunskih proizvajalcev. Poleg posteljnine in prevlek pa imamo tudi pester nabor brisač za domačo rabo in rabo na prostem.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.