Računalništvo

Danes si ne predstavljamo več dneva brez elektronike in računalnikov. Zato smo v Harvey Normanu poskrbeli tudi za ponudbo računalništva, saj želimo, da imate kar največ opreme za dom na enem mestu. Kategorija računalništvo je razdeljena v številne podkategorije, saj smo želeli, da kar najhitreje najdete tisto, kar želite. Preberite več.

Priporočeno za vas

 

Računalniki

Prenosni računalnik je skoraj že obvezna oprema vsakega doma, saj če ga ne potrebujete vi, ga pa potrebujejo vaši otroci. Nakup prenosnika je odvisen od namena uporabe, saj so od tega odvisne značilnosti prenosnega računalnika, ki ga bomo kupili. Tako smo kategorijo razdelili na prenosni računalnik za šolsko rabo, za študentsko rabo, za poslovno rabo, za vsakdanjo rabo in gaming prenosnike.

Na voljo tudi namizni računalniki za domačo rabo ali pisarno, kot tudi tablični računalniki. Ti so vedno bolj priljubljeni, saj so zaradi majhnosti zelo priročni, hkrati pa imajo vse funkcije prenosnega računalnika in našega telefona, zato jim rečemo tudi mobilni računalniki.


Računalniška oprema

Da bi lahko naš računalnik čim bolj izkoristili, potrebujemo tudi dodatno računalniško opremo, s katero optimalno izkoristimo vse funkcije. Med računalniško opremo smo uvrstili tipkovnice, miške, podloge za miške, slušalke, spletne kamere, torbe za prenosnike, zvočnike, programsko opremo, hladilne podstavke in uničevalce dokumentov.


Tiskalniki

Tiskalnike smo uvrstili v posebno kategorijo, saj so nepogrešljiv dodatek vsakega računalnika. Ne glede na to, ali tiskamo seminarske naloge, slike ali pa pomembne dokumente, tiskalnik je obvezen v vsakem gospodinjstvu in delovnem mestu. Glede na potrebe lahko izbirate med različnimi funkcijami kot tudi različnimi tipi tiskalnikov.


Pametna ura

Skoraj tako pomemben dodatek, kot je prenosni računalnik ali telefon, je sedaj postala tudi pametna ura. Ta nam omogoča najrazličnejše funkcije in nam olajša vsakdan. Pametna ura vam lahko meri srčni utrip, meri nivo spanca, na podlagi merjenja kalorij lahko predlaga treninge in tako spremlja tudi vašo telesno pripravljenost. Poleg tega se lahko poveže z vašim mobilnim telefonom in tako poskrbi, da vam nobeno sporočilo ali klic ne uideta.


Fotoaparati in kamere

V Harvey Normanu vam nudimo tudi pester izbor fotoaparatov in kamer. Glede na namen uporabe izberite sebi najbolj primernega. Če niste prepričani, kateri bo pravi za vas pa povprašajte naše svetovalce.


Gaming

Za vse navdušence gaminga je na voljo širok izbor gaming prenosnikov in računalnikov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že profesionalni igralec, zagotovo boste našli nekaj zase. V ponudbi so tudi igralne konzole in gaming monitorji. Za najbolj navdušene omogočamo tudi možnost prednaročila, za najbolj pričakovane igre, tako da vam jih dostavimo že prvi dan uradne prodaje. V ponudbi pa tudi vsi gaming dodatki in dodatki za igralne konzole.


Zabavna elektronika

Tudi na področju visoke tehnologije ponudba v Harvey Normanu ne zaostaja. Preglejte ponudbo električne mobilnosti, kot so električni skiroji za odrasle in otroke ter pametne čelade za še večjo varnost. Našli boste tudi pametne igrače, drone in varnostne kamere.


Shranjevanje

V podkategoriji shranjevanja boste našli vse pripomočke, ki vam omogočajo, da varno shranite pomembne dokumente ali slike. Preverite ponudbo zunanjih diskov, USB ključkov in spominskih kartic.


Apple

Harvey Norman je pooblaščeni prodajalec izdelkov priznane blagovne znamke Apple. Odkrijte vso tehnologijo in funkcije, ki jih Applove naprave omogočajo.

Naj bo vaš vsakdan s pametno tehnologijo lažji in zabavnejši. Preverite vso ponudbo računalništva na enem mestu. Svetovalci v Harvey Normanu vam bodo z veseljem svetovali.


Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.