Pohištvo

Pohištvo za vsak okus in slog.

V spletni trgovini Harveynorman.si in poslovalnicah Harvey Norman po celi Sloveniji ponujamo toliko različnega pohištva in druge opreme za opremljanje stanovanj, hiš in vrtov, da lahko čisto vsak svoj dom opremi v skladu s svojimi željami in seveda najsodobnejšimi trendi. Preberite več.


Priporočeno za vas


Opremljanje doma

Da bi bilo iskanje vaše najljubše opreme za dom karseda enostavno, smo ponudbo razdelili v praktične kategorije, ki vam olajšajo iskanje in filtriranje. Poleg običajnih kategorij na področju pohištva, kot so predsobe, dnevne sobe, jedilnice in spalnice, vam ponujamo tudi širši izbor dodatne opreme, garderobnih omar, obešalnikov in taburejev. V ponudbi notranje opreme izpostavljamo še posebni kategoriji:»retro slog«, v kateri boste našli kakovostno pohištvo z nostalgičnim »vintage« pridihom, in kategorijo, ki je posebej namenjena prestižnemu italijanskemu proizvajalcu pohištva Devina Nais.

Vsak prostor mora izpolnjevati svojo funkcijo, tistim, ki v njem preživljajo čas, pa ugajati tudi vizualno, zato vam ponujamo tudi veliko izbiro pisarniškega in vrtnega pohištva. Svojo domačo pisarno lahko opremite s pohištvom, ki je funkcionalno, a tudi moderno in atraktivno, vaše vrtno pohištvo pa je lahko zelo elegantno ali minimalistično, a hkrati trpežno in udobno.

Če bi želeli spremeniti videz svojega doma, pa ne veste čisto natančno, kakšen kos pohištva ali opreme bi si privoščili, lahko pobrskate po kategoriji »outlet pohištvo«, kjer vas bo za nakup morebiti prepričala ugodna cena enega izmed mnogih artiklov iz različnih podkategorij pohištva, ki jim redno znižujemo cene.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.