Pohištvo

Pohištvo za vsak okus in slog.

Si lahko predstavljate dom brez pohištva? Mi si ne, zato smo pripravili široko ponudbo pohištva za vsak okus in dom.

Pohištvo bo vašemu domu dodalo karakter in toplino. Vsak prostor opremite tako, da bo kar najbolj funkcionalen, a vam bo hkrati ugajal tudi vizualno. Ni pomembno, ali stanovanje opremljate na novo ali pa bi radi le nekoliko osvežili svoj dom, v Harvey Normanu vam ponujamo različne kategorije in stile pohištva. Preberite več.


Priporočeno za vas

 

Kako izbrati pohištvo zase?

Izbira pohištva je lahko zelo stresna in vam vzame veliko časa, zato je pomembno, da je skrbno načrtovana. Najprej si določite cenovni razred pohištva, za katerega ste pripravljeni plačati. To vam bo prihranilo slabo voljo, ko se boste odločali, katero pohištvo izbrati, saj boste že na začetku izključili tisto, česar zagotovo ne boste kupili.

Pri izbiri pohištva imejte v mislih tudi velikost in svetlobo vaših prostorov. Verjetno nočete izbrati pohištva, ki bo vaš prostor zelo zmanjšalo ali pa ga naredilo temačnega. Pred nakupom pohištva prostore izmerite in si mogoče skicirajte, kje bi imeli določeno pohištvo postavljeno. To vam bo zelo olajšalo izbiro in nakup, saj si boste lažje predstavljali in tudi naši svetovalci vam bodo lažje pomagali.

Pomembno je, da veste, kakšen stil si želite. Če niste prepričani, kaj vse obstaja, potem je najbolje, da pregledate celotno ponudbo v naši trgovini in tako dobite občutek, kaj vse je na voljo. Seveda, pa lahko povprašate tudi naše svetovalce, ki vam bodo na podlagi izkušenj lahko zelo dobro svetovali.


Opremljanje doma

Da bi bilo iskanje vaše najljubše opreme za dom nadvse enostavno, smo ponudbo razdelili v praktične kategorije, ki vam olajšajo iskanje in filtriranje. Kategorijo pohištvo smo razdelili na več podkategoriji. V podkategoriji Sedežne garniture, boste našli sedežne garniture iz blaga ali usnja, kavče z ležiščem in sedežne garniture s počivalniki. Za piko na i vaši sedežni garnituri lahko izberete tudi fotelj ali tabure. Poskrbite tudi za čistočo in poglejte tudi ponudbo sredstev za vzdrževanje.

V podkategoriji Dnevne sobe lahko izbirate med dnevnimi regali, klubskimi mizami, TV-elementi, komodami, vitrinami, poličniki in stenskimi policami. Najdite pohištvo, ki ga potrebujete za urejeno dnevno sobo.

Podkategorija Jedilnice vam nudi pester izbor jedilnih miz in stolov kot tudi barskih stolov in vitrin, da bi imeli kar največ prostora za shranjevanje.

Da bi bilo tudi vaše delovno okolje čim bolj udobno, so v podkategoriji Pisarniško pohištvo na voljo funkcionalne pisalne mize, pisarniški stoli, konferenčni stoli in ostalo pisarniško pohištvo in predalniki.

Za občutek urejenosti vašega doma že na vhodu smo v podkategoriji Predsobe izbrali pohištvo, ki bo vašemu domu dalo urejenost in praktičnost.

V podkategoriji Vrtno pohištvo so vam na voljo vrtne garniture, vrtni stoli in mize, senčniki in žari. Za še več udobja na vašem vrtu ali terasi si zamislite ležalnik in brezskrbno uživajte poletne dni.

Vse dekorativne dodatke vašemu pohištvu pa smo zbrali v podkategoriji Dodatki za dom, kjer boste našli blazine, odeje, tabureje, preproge, vaze in še mnogo več.


Priznane blagovne znamke in ugodne cene pohištva!

Vsak prostor mora izpolnjevati svojo funkcijo, tistim, ki v njem preživljajo čas, pa ugajati tudi vizualno, zato vam ponujamo pestro izbiro pohištva, tudi priznanih blagovnih znamk, kot je na primer prestižni italijanski proizvajalec pohištva Devina Nais.

Če bi želeli spremeniti videz svojega doma, pa ne veste čisto natančno, kakšen kos pohištva ali opreme bi si privoščili, lahko pobrskate po kategoriji »odprodaja izbranih kolekcij pohištva«, kjer vas bo za nakup morebiti prepričala ugodna cena enega izmed mnogih artiklov iz različnih podkategorij pohištva, ki jim redno znižujemo cene.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.