Spalnice

Spalnica je v našem domu prostor sproščanja in miru, zato je pomembno, da jo opremimo kvalitetno in po lastnem okusu. Sodobne spalnice vključujejo kar nekaj pomembnih kosov, ki prispevajo k vašemu dobremu počutju in dodajo piko na i celostni podobni spalnice. Preberite več.

Preverite splošne pogoje kredita

Priporočeno za vas

 

Izbira postelje

Na izgled vaše spalnice bo močno vplival posteljni okvir, ki ga boste izbrali. Izberete lahko klasično leseno posteljo, oblazinjeno ali kovinsko posteljo. Vedno bolj priljubljeni pa sta tudi boxspring postelja in električna postelja.

Boxspring postelja je priljubljena predvsem zaradi nadstandardne višine oblazinjenega posteljnega ogrodja. Pri nekaterih boxspring posteljah je omogočena izbira dimenzije materiala in barve, pri boljših pa lahko izbirate tudi ležišča. Le sami veste, kaj je za vas pomembno, zato je možnost izbire zelo pomembna.

Električna postelja, poleg nadstandardne višine omogoča tudi dvig vzglavja, vznožja ali obojega in tako prilagodite položaj, ki vam bo kar najbolj ustrezal. Nekatere imajo na voljo tudi brezžični daljinec, s katerim upravljate električno posteljo.

Pri izbiri postelje upoštevajte primarno velikost prostora, ki ga imate. To bo vplivalo na izbiro velikosti postelje, kot tudi obliko postelje. Prav tako bo to vplivalo na velikost omare, nočnih omaric in drugih dopolnilnih kosov pohištva. Na voljo so različne velikosti, od najmanjših postelj 90x200 cm ali 120x200 cm, srednjih velikosti, kot je postelja 140x200 cm, 150x200 cm ali 160x200 cm ali pa večjih postelj dimenzij 180x200 cm ali 200x200 cm.


Izbira vzmetnice in letvenega dna

Verjetno najbolj pomemben kos opreme, ki ga vključuje vsaka spalnica, je vzmetnica. Površina, na kateri boste spali odločno vpliva na kakovost spanca, ta pa na vaše splošno dobro počutje. Na voljo so različne kakovosti, sestave in trdote vzmetnic. V naši ponudbi so vzmetene vzmetnice, ležišča iz pene in različne blagovne znamke, kot so na primer ležišča Tempur.

Tudi pri izbiri letvenega dna je več izbire. Na voljo so fiksna, dvižna ali električna letvena dna. Tako izbira vzmetnice, kot tudi letvenega dna, je odvisna od položaja spanca, ki ga imate. Svetujemo, da si za izbiro vzmetnice vzamete dovolj časa, preučite možnosti in se posvetujete s strokovnjaki v naših poslovalnicah.


Dodatno pohištvo za spalnico

V naši široki ponudbi kakovostne opreme najdete vse potrebno pohištvo, da si pričarate spalnico po svoji meri. Ne pozabite na omare za spalnico oziroma garderobne omare, kamor boste lahko skrbno pospravili vsa oblačila. Izbirate lahko med klasičnimi ali drsnimi omarami.

Vse malenkosti pa lahko spravite v komode, predalnike ali nočne omarice. To so praktični kosi pohištva, ki poskrbijo za funkcionalnost, in da izkoristimo prostor v spalnici najbolje, kar se da. Nočne omarice so nepogrešljiv del opreme v spalnici, saj lahko nanje odložite knjigo, ki jo berete pred spanjem, budilko ali pa majhno lučko.

Največji vizualni učinek boste dosegli z usklajeno izbiro pohištva, ki se bo dobro dopolnjevalo. Pri tem vam nudimo številne komplete spalnic, ki so zasnovani ravno z željo po izjemni vizualni podobi in funkcionalnosti.

Spalnice pa niso popolne brez dekorativnih kosov in lepe in udobne posteljnine. Pri nas najdete še čudovito posteljnino prešite odeje in najboljše vzglavnike, na voljo pa je tudi široka paleta pohištva za otroške in mladinske sobe.

Temelje dobrega počutja postavite s kakovostnim posteljnim okvirom in ležiščem, nadaljujte pa z izbiro kakovostnih, modernih in funkcionalnih garderobnih omar oziroma celotnimi pohištvenimi sestavi.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.