Spalnice

Spalnica je v našem domu prostor sproščanja in miru, zato je pomembno, da jo opremimo kvalitetno in po lastnem okusu. V naši široki ponudbi kakovostne opreme najdete vse potrebno pohištvo, da si pričarate spalnico po svoji meri. Temelje dobrega počutja postavite s kvalitetnim posteljnim okvirom in ležiščem, nadaljujte pa z izbiro kakovostnih, modernih in funkcionalnih garderobnih omar oziroma celotnimi pohištvenimi sestavi. Pri nas najdete še čudovito posteljnino in najboljše vzglavnike, na voljo pa je tudi široka paleta pohištva za otroške in mladinske sobe. Preberite več.

Preverite splošne pogoje kredita

Priporočeno za vas


Sodobne spalnice vključujejo kar nekaj pomembnih kosov, ki prispevajo v vašem dobrem počutju in dodajo k celostni podobni spalnice.

Pri izbiri postelje boste upoštevali primarno velikost prostora, ki ga imate. To bo vplivalo na izbiro velikosti postelje, tudi oblike postelje. Prav tako bo to vplivalo na velikost omare, nočnih omaric in drugih dopolnilnih kosov pohištva. Največji vizualni učinek boste dosegli z usklajeno izbiro pohištva, ki se bo dobro dopolnjevalo. Pri tem vam nudimo številne komplete spalnic, ki so zasnovani ravno z željo po izjemni vizualni podobi in funkcionalnosti.

Verjetno najbolj pomemben kos opreme, ki ga vključuje vsaka spalnica je vzmetnica. Površina na kateri boste spali odločno vpliva na kvaliteto spanca, ta pa na vaše splošno dobro počutje. Tako svetujemo, da si za izbiro vzmetnice vzamete dovolj časa, preučite možnosti in se posvetujete s strokovnjaki v naših poslovalnicah.

Spalnice pa niso popolne brez dekorativnih kosov in lepe in udobne posteljnine. V naši ponudbi boste našli tudi namensko opremo za otroške in mladinske spalnice.

Vabljeni k ogledu ponudbe.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.