Mali gospodinjski aparati

Mali gospodinjski aparati so pomočniki pri kuhinjskih in manjših hišnih opravilih. Iz včasih preprostih naprav so sedaj postali že zelo funkcionalni aparati, s katerimi so opravila hitreje opravljena. In zakaj izbrati male gospodinjske aparate? Ker si brez njih preprosto ne predstavljamo več kuhinjske opreme. Preberite več.


Priporočeno za vas

 

V naši ponudbi malih gospodinjskih aparatov boste našli:

  • aparate za pripravo hrane
  • sesalnike in dodatke
  • likalnike in likane postaje
  • kavne aparate in dodatke
  • pripomočke za ogrevanje, hlajenje in vzdrževanje zraka
  • mikrovalovne in namizne pečice
  • pripomočke, baterije

Aparati za pripravo hrane

Kuhinjski robot je zagotovo eden izmed najbolj iskanih kuhinjskih pripomočkov, saj je vsestransko uporaben in pomaga pri pripravi okusnih obrokov. Je cenejši, kot pa če bi kupovali posamezne naprave. Kuhinjski robot omogoča številne funkcije, zato se pred nakupom pozanimajte in razmislite, katere funkcije potrebujete, saj bo to vsekakor vplivalo tudi na cenovni razred. Zagotovo pa vam bo prihranil čas in prostor. V naši ponudbi so številne priznane blagovne znamke, kot so KitchenAid, Kenwood, Gorenje in druge.

Med aparati za pripravo hrano boste našli tudi mešalnike, sekljalnike in sokovnike, ki so zelo praktični, da je zelenjava hitreje narezana, kremna juha ravno prav kremasta in sadje stisnjeno v okusen smoothie. Z opekači kruha in aparati za peko kruha poskrbite, da boste imeli v stanovanju vedno vonj po sveže pečenem kruhu. Ne pozabite preveriti ponudbe grelnikov, cvrtnikov, aparatov za vakuumiranje in sušenje sadja, mesoreznic, kuhinjskih tehtnic in ledomatov. Zagotovo boste našli aparat, ki vam bo v veliko pomoč pri pripravi hrane.


Sesalniki in dodatki

Nihče si ne želi priti v umazano stanovanje, zato poskrbite, da bo čiščenje čim hitreje in učinkovito opravljeno. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč robotski sesalnik, ki dela namesto vas. Tako bodo tla lahko posesana čisto vsak dan. V kolikor želite še več čistoče, pa razmislite, ali bi mogoče potrebovali parni čistilec. Ta bo učinkovito odstranil prah, alergene, neprijeten vonj, uničil pa bo do 99 % klic in bakterij. Preverite tudi vso ostalo ponudbo.


Mikrovalovne pečice

Zagotovo sem vam pogosto dogaja, da se zadržite v službi, kosilo pa še ni kuhano. Potem je mikrovalovna pečica zagotovo prava izbira. Na hitro si pogrejte že vnaprej pripravljene obroke in si tako zagotovite, da boste vsak dan pojedli en topel obrok. Mikrovalovna pečica pa omogoča, da v njej na hitro odmrznete stvari. Če dobite nenapovedane obiske, boste s hitrim odmrzovanjem lahko v trenutku kaj pripravili.


Kavni aparati in dodatki

Nič ni lepšega, kot pa to, da vas zjutraj prebudi vonj po kavi, zato si dovolite, da vam kavni aparati polepšajo jutra. Preglejte ponudbo kavnih aparatov in izberite sebi najljubšega. Pred nakupom razmislite, ali si želite kavni aparat na zrna ali kapsule. Običajno so kavni aparati na kapsule manjši in vam tako zavzamejo tudi manj prostora.

Zelo priljubljeni so kavni aparati Nespresso, saj so eni izmed kompaktnejših kavnih aparatov. Poleg kavnih aparatov Nespresso pa seveda preverite še ostale blagovne znamke in čim prej začnite uživati v jutranji kavi.


Likalniki in likalne postaje

Ste naveličani, da oblačila nosite v likalnico, ker vam vožnja do tja vzame preveč časa? Z novimi likalniki bo tudi likanje oblačil postalo zabavno in pozabili boste na to, da bi oblačila še kdaj peljali v likalnico. Kakovostni likalniki in praktične likalne deske bodo olajšali vaše likanje, ga naredili hitrejšega in ustrezno poskrbeli za nego vaših oblačil.

Mali gospodinjski aparati so velike rešitve za vsakodnevna opravila. Ne zapravljajte časa in si čim prej zagotovite vse, kar potrebujete, da bo priprava najokusnejših jedi zabavna, manj priljubljena hišna opravila pa bodo narejena hitreje in učinkoviteje.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.