Predsobe

Predsoba je prvi stik z vašim domom, ko vstopite vanj. Je tudi prvi vtisk, ki ga pustite na obiskovalcih vašega doma. Tako poskrbite, da bo predsoba urejena, vizualno prijetna in predvsem praktična.
Predsobe so prostor kjer verjetno preživimo najmanj časa, a so lahko pomemben del našega bivalnega prostora. S pravilno organizacijo in pozornostjo na funkcionalnost boste zagotovili, da bo vaš odhod ali prihod domov vedno prijeten.


S pravilno izbiro omare za čevlje poskrbite, da boste imeli vedno pri roki obutev, ki jo redno nosite. Hkrati pa poskrbite za urejen in čist izgled prostora. S pravilnim shranjevanjem obutve jo boste tudi zaščitili pred prahom in umazanijo.


Omare in klopi bodo poskrbele za obilo prostora za shranjevanje in organizacijo. V garderobno omaro boste enostavno shranili plašče in zunanje jakne, dežnike in še več. Za večji vizualni učinek pa izberite predsobni sestav, ki lepo združuje visoke in nizke omare ter doda kakšne obešalnike.


V manjših stanovanjih pa boste predsobe ali hodnike lažje dopolnili z obešalniki in stenskimi paneli. Tako lahko še bolje izkoristite vsak kotiček vašega stanovanja in poskrbite za izvrsten in urejen izgled.


Vabljeni k ogledu bogate ponudbe notranje opreme in širokega nabora kompletov pohištva.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.