Dead Space (PC)

SKU
142-1704321
59,99 €
Ni na zalogi

Dead Space (PC)

 

Klasična preživetvena grozljivka se vrača, predelana za globljo in bolj intenzivno izkušnjo. 
Isaac Clarke je čisto običajen inženir, ki se odpravi na misijo popravljanja ogromne vesoljske ladje razreda Planet Cracker, USG Ishimura. Tam odkrije, da je šlo nekaj hudo narobe. Nekdo je ubil posadko ladje in Isaacova partnerica Nicole se je izgubila nekje v ladji.
Isaac je ostal sam, oborožen samo s svojim inženirskim orodjem in sposobnostmi, in hiti, da razkrije grozljive skrivnosti za dogodki na Ishimuru in najde Nicole. Isaac se bori za preživetje na ladji, kjer je ujet skupaj s sovražnimi bitji, imenovani Necromorph. Pri tem se ne sooča zgolj z vedno hujšimi grozotami, ampak tudi z lastnimi, vedno bolj nerazsodnimi mislimi.

Dead Space – glavne značilnosti


Naslednja znanstvenofantastična grozljivka

Klasična znanstvenofantastična grozljivka se vrača z izboljšano vizualno podobo in vzdušja polnim 3D zvokom. Raziskujete lahko presunljivo znanstvenofantastično ozadje, polno nepredvidljivih in napetih trenutkov. Izkusite vse od grozljivo podrobnih sob in delovnih prostorov ubite posadke do srhljivih zvokov zapuščene vesoljske ladje.


Razkrijte skrivnost na USG Ishimura

Kar se za inženirja Isaaca Clarka in posadko USG Kellion začne kot rutinsko popravilo, se hitro spremeni v boj za preživetje. Najprej izkusite razširjeno zgodbo in nato razkrijte temačne skrivnosti za dogodki na USG Ishimura prek dnevniških zapisov nesrečne posadke in srečanj s preživelimi.


Improvizirajte za preživetje

Soočite se z nočno moro na USG Ishimura s strateškim razkosanjem nasprotnikov, ki definira igranje v celotnem žanru. Spremenite in nadgradite Isaacova inženirska orodja, da ustvarjalno premagate in razkosate nasprotnike – olupite jih do mesa in kosti.

More Information
Platforma PC
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.