Merilnik aktivnosti FITBIT FLEX WIRELESS ACTIVITY

SKU
FITBIT FLEX WIRELESS ACTIVITY
€ 79,99
Merilnik aktivnosti FITBIT FLEX WIRELESS ACTIVITY je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 4,99 €

Fit = nov življenjski slog

S FLEX napravo bo vaše življenje zanimivejše, zabavnejše in predvsem bolj zdravo, saj bo ta tanka in elegantna naprava z vami ves čas, na vsakem koraku. FLEX čez dan beleži korake, razdaljo in porabljene kalorije, čez noč pa beleži kakovost vašega spanca in vas zjutraj z nežnimi vibracijami tiho zbudi. FLEX bo od prvega koraka vaša motivacija, s katero boste bolj aktivni.

Nastavite si cilj in pojdite
FLEX vam omogoča, da določite dnevni cilj, ki ga boste z LED osvetljavo lahko preverjali. Vsaka lučka bo predstavljala 20% že doseženega zastavljenega cilja. S FLEX napravo boste tako lahko preverjali narejene korake, porabljene kalorije, ure spanja, prepotovano razdaljo, aktivne minute in kakovost spanca.

FLEX nikoli ne spi, niti takrat ko spite vi. Med spanjem meri kako dolgo in kako kakovostno ste spali, zabeleži tudi trenutke če ste se oziroma ko ste se med spanjem zbudili. Zjutraj pa vas bo FLEX zbudil s tihim alarmom, ki ne bo zmotil partnerja ali ostalih v domu.

Zapestnica FLEX je vedno ob vas, zato je tako odlična spremljevalka. Za nošenje na zapestju je izredno udobna in služi tudi kot okras. Je vodoodporna zato se lahko aktivno gibate tudi v deževnem dnevu. Najbolj pa se izkaže kot motivator, saj vas opozori vsakič, ko se je potrebno gibati.

FLEX samodejno pošlje vaše podatke računalniku ali iOS in Android napravam, brez da porabljate čas za priključitev kabla. Zraven FLEX naprave prejmete tudi brezplačna spletna orodja in mobilne aplikacije, ki vam omogočajo, da sledite svojim zastavljenim ciljem in pregledujete svoj napredek preko barvnih grafov. Objavite obrok, treninge in ostalo kar pomaga izboljšati vaše zdravje in vsakodnevno počutje. Ko boste imeli pred sabo vaše dosežke, vas bodo ti motivirali za doseganje še višjih. Tudi sam FLEX bo poskrbel za to, saj vas bo ob vsakem dosežku opozoril z alarmom in pohvalil. In da bo doseganje ciljev še zanimivejše, se lahko povežete s prijatelji in med seboj primerjate rezultate ter preverjate kdo je boljši. Manjše tekmovanje je izključno motivacija.

Uživajte medtem ko se korak za korakom trudite izboljšati življenjski stil!

More Information
Tip Merilnik aktivnosti
Znamka FitBit
Vrsta zaslona LED
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje kakovosti spanja, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije obvestila o doseženih ciljih
Tihi alarm Da
Povezava Bluetooth 4.0
GPS Ne
Vodotesno Da
Baterija Li-ion
Vzdržljivost baterije do 7 dni
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.