Glasbeni sistem PANASONIC SC-AKX320E-K črn

199,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1594718
Lastnosti
Barva Črna
Znamka Panasonic
Izhodna moč zvoka (RMS) 450 W
LED osvetlitev Ne
DJ učinek Da
Predvajanje formatov CD, MP3
Snemanje na USB Ne
Povezava Bluetooth, Radio, 2x USB
Bluetooth Da
Radio Analogni
Garancija 2 leti
Dodajte Super Jamstvo

Močan in čist zvok

S 16-cm nizkotonskim zvočnikom in 2-kanalnim ojačevalnikom lahko predvajate čist in dinamičen zvok. Kakovostna povezava s pametnim telefonom omogoča preprosto predvajanje najljubših skladb in upravljanje prek pametnega telefona. Glavna enota ima novo, nižjo obliko, ki jo lažje prilagodite svoji notranji opremi.

Doživite razločen in razburljiv ritem

Ritem D.Bass

Poudarjanje ritma zagotavlja še večje uživanje v ritmični glasbi.

Kompaktna oblika, ki izraža moč

Kljub kompaktni obliki in elegantnem videzu nudi AKX320 močan zvok. Glavna enota je izdelana iz materiala z dvema različnima površinskima teksturama, mat in sijajno, ki ustvarjata eleganten kontrast. Glavna enota ima novo, nižjo obliko, kar omogoča večjo prilagodljivost pri postavitvi v sobo.

Uživajte v svoji glasbi z najboljšim zvokom
Prednastavitev izenačevalnika za lokalni zvok

Zaradi vsestranskosti lokalne prednastavitve izenačevalnika lahko še bolj uživate v različnih glasbenih zvrsteh, kot so rokovska glasba, karaoke in druge. Nogometni način omogoča še več zabave ob gledanju televizije. Izberete lahko zvok, ki se najbolj ujema s tem, kar gledate.

Preprosto poslušajte glasbo, ki jo hranite v svojem pametnem telefonu

Ste že kdaj razmišljali, da bi bili DJ na svoji zabavi? Aplikacija Panasonic MAX Juke bo vaši zabavi prinesla dodatne razsežnosti. Gre za preprosto in priročno aplikacijo, ki omogoča upravljanje z brezžično tehnologijo Bluetooth®. Uživate lahko v različnih funkcijah, ki bodo razširile zmogljivost vašega sistema. Povabite svoje prijatelje in si naredite nepozabno zabavo.

* Na voljo z aplikacijo MAX Juke prek brezžične tehnologije Bluetooth®. Za uporabo aplikacije MAX Juke potrebujete napravo Android™ z različico operacijskega sistema 4.1 ali novejšo. Aplikacija je na voljo v trgovini Google Play™.


Predvajajte glasbo in poživite zabavo

Predvajalnik DJ Jukebox predvaja skladbe iz naprav USB v načinu naključnega predvajanja. Poleg tega lahko z aplikacijo Panasonic MAX Juke upravljate sezname predvajanja in predvajate želene skladbe. Samo za zasebno uporabo.

* Na voljo z aplikacijo Panasonic MAX Juke prek brezžične tehnologije Bluetooth®. Za uporabo aplikacije MAX Juke potrebujete napravo Android™ z različico operacijskega sistema 4.1 ali novejšo.

Sorodni artikli

Glasbeni sistem SONY MHC-V42D
Glasbeni sistem SONY MHC-V42D
Special Price 289,98 € Redna cena 449,99 €
-35%
-160€
Glasbeni sistem JBL PartyBox 1000
Glasbeni sistem JBL PartyBox 1000
Special Price 899,99 € Redna cena 999,99 €
-10%
-100€
Glasbeni sistem SONY GTK-PG10
Glasbeni sistem SONY GTK-PG10
Special Price 149,98 € Redna cena 299,99 €
-50%
-150€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.