Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG

SKU
Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG
Special Price € 139,98 Redna cena € 159,99
-12%
-20€
Zavarujte svoj nakup s
Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 4,99 €

Tanek, eleganten in kompakten mikro sistem SC-HC300

Enostaven dizajn ustreza vsakemu okolju. Kompaktno ohišje ustvarja bogat in prodoren zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega ohišja. Opremljen z AUX-IN samodejnim predvajanjem, tako da lahko uživate v glasbi s povezovanjem različnih naprav.

Jasen in dinamičen zvok

Kompaktno in tanko ohišje je dom najnovejše avdio tehnologije. Digitalni ojačevalnik z 2 kanaloma predstavlja bistvo, ki nudi jasen in dinamičen zvok brez popačenj. HC300 se bo vklopil v vaše življenje in ga obogatil z bogatim zvokom.

Glasbeni okvir

Z minimalističnim dizajnom se vklopi v vsak prostor, z materiali z različno strukturo pa ustvarja prefinjeno atmosfero, tako da HC300 dopolnjuje vaše življenje z zvokom in dizajnom. Je tudi optimiziran za montažo na zid. S tem se dodatno povečuje fleksibilnost montaže, kot tudi vaše možnosti uživanja v glasbi.

AUX-IN samodejno predvajanje za naprave za predvajanje in pretakanje zvoka

Enostavno povežite obstoječo napravo za predvajanje ali pretakanje zvoka, npr. Chromecast Audio na AUX-IN. Celo, če je HC300 izključen, bo spoznal avdio signal iz naprave in se samodejno vklopil in predvajal glasbo s priključka AUX.

Dizajniran za ljubitelje glasbe

Ne glede na to, ali radi poslušate glasbo iz tradicionalnih izvorov, kot sta CD ali radio, ta fleksibilen HiFi sistem podpira tudi najnovejše storitve pretakanja glasbe preko Bluetooth povezave. Enostavno prevzemite aplikacijo Panasonic Music Streaming za upravljanje z vsebino, ki jo imate radi, preko priljubljenih storitev za pretakanje glasbe.

More Information
Znamka Panasonic
Izhodna moč zvoka (RMS) 20 W
Predvajanje formatov CD, MP3
Radio Analogni
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB
Bluetooth Da
Snemanje na USB Ne
Garancija 2 leti

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.