Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS22BT

SKU
142-1705808
189,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS22BT je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Mikro stereo sistem BLAUPUNKT MS22BK je popolna rešitev za velike in majhne hišne zabave s prijatelji, kjer sta najpomembnejša pravo razpoloženje in dobro izbrana glasba visoke kakovosti. Enotna lesena omarica klasične temno rjave barve združuje vse funkcije in zvočnike, zaradi česar je velikost naprave manjša in se prilega v čisto vsak interier.

Ta model ima za svojo kategorijo opreme edinstveno funkcionalnost, saj ima na zadnji strani ohišja vgrajen priključek HDMI s povratnim kanalom ARC, ki omogoča priklop kompatibilnega televizorja in boljši prenos zvoka v smislu kakovosti. Priključek HDMI ARC vam omogoča tudi nadzor nad glasnostjo z enim daljinskim upravljalnikom. Še več, MS22BK lahko deluje tudi kot soundbar.

Poleg tega ima naprava optični vhod, tako da lahko priključite tudi starejše televizorje (brez HDMI ARC) ali digitalne prizemne/kabelske TV dekoderje ter katerikoli drug digitalni avdio vhodni vir, opremljen z ustreznim izhodom.

MS22BK je opremljen s klasičnim CD predvajalnikom, ki lahko poleg tradicionalnega CD-Audio formata predvaja datoteke MP3/WMA z vašimi najljubšimi pesmimi. Vgrajeni modul Bluetooth, ki podpira brezžični prenos glasbenih datotek iz združljivih mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice, omogoča predvajanje skladb, shranjenih na zgoraj navedenih napravah. Mikro stolp ima vgrajen tudi radijski sprejemnik, ki podpira FM frekvence in ima možnost shranjevanja kar 40 vaših najljubših radijskih postaj. Na hrbtni strani je na voljo reža za dodatno zunanjo anteno, tako da lahko dobite še boljši FM radijski signal tam, kjer je sprejem šibek.

Razpoložljiva vrata USB vam omogočajo povezavo katerega koli združljivega prenosnega medija USB in predvajanje glasbenih datotek, shranjenih v formatu MP3, medtem ko vhod AUX (3,5 mm mini jack) omogoča žično povezavo katere koli druge naprave, ki podpira avdio izhodni signal.

Na LED zaslonu je na voljo ura s funkcijo budilke, ki omogoča programiranje zvočnika tako, da se samodejno vklopi ob vnaprej nastavljenem času.

Enota ima vgrajen 50 W RMS ojačevalnik in nastavljivo funkcijo visokih in nizkih tonov za jasne zvoke . Funkcija izenačevalnika, ki je prav tako tam, vam ponuja prednastavitve POP, ROCK, JAZZ, CLASSIC in NORMAL, da lahko prilagodite zvočni profil vrsti glasbe, ki se predvaja. Končno je tu še funkcija LOUDNESS, ki zviša ravni visokih in nizkih tonov, kar vam omogoča povečanje splošne dinamike zvoka.

Model MS22BT je opremljen tudi z daljinskim upravljalnikom, s katerim lahko v celoti upravljate vse razpoložljive funkcije, kar dopolnjuje vaše udobje pri vsakodnevni uporabi.

Značilnosti:

 • CD-predvajalnik z MP3/WMA
 • Podpira CD/-R/-RW/MP3/WMA
 • Bluetooth za brezžično predvajanje glasbe s pametnih telefonov in tablic
 • FM radio s PLL digitalnim uglaševanjem, spomin za 40 postaj
 • USB
 • HDMI ARC
 • Optični vhod
 • Maksimalna moč: 150W (2x 75W)
 • Izhodna moč: 50W RMS (2x 25W)
 • Izenačevalnik
 • Bass in Treble nastavitve
 • Ura z alarmom
 • LED zaslon
 • 3,5-mm avdio vhod
 • Daljinsko upravljanje
 • Mere (Š x V x G): 400 x 125 x 220 mm
 • Teža: 3,6 kg
More Information
Znamka Blaupunkt
Barva Barva lesa
Izhodna moč zvoka (RMS) 50 W
Predvajanje formatov CD, CD-R/RW, MP3
Radio Analogni (FM)
Povezava AUX, Bluetooth, Radio, USB, Digitalni optični, HDMI
Bluetooth Da
Snemanje na USB Ne
Garancija 1 leto
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.