Internetni radio BLAUPUNKT IR50DAB

SKU
142-1695529
174,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Internetni radio Blaupunkt IR50DAB vas ne bo navdušil le s svojo edinstveno zasnovo, temveč bo nudil tudi neomejene možnosti iskanja tematskih postaj, predvajanja vaše najljubše zvrsti glasbe ali poslušanja lokalnih radijskih postaj, poiskanih po imenu države.

Ljubitelji podcastov bodo lahko z veseljem predvajali svoje najljubše programe z vsega sveta.

Popolna rešitev, implementirana v tej napravi, je integrirana funkcionalnost Spotify Connect, ki omogoča uporabo aplikacije Spotify, nameščene na drugi mobilni napravi, npr. pametnem telefonu ali tablici, povezani v isto omrežje Wi-Fi kot internetni radio IR50DAB. S to funkcijo bodo vaše pesmi in seznami predvajanja zveneli veliko bolje kot na zvočnikih pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Druga zanimiva funkcionalnost je podpora za protokol UPnP (Universal Plug and Play), ki omogoča povezavo vašega prenosnika z IR50DAB in uživanje v brezžičnem predvajanju glasbenih datotek, shranjenih na trdem disku.

Bluetooth funkcija radia IR50DAB omogoča hiter in brezžičen prenos glasbenih datotek s telefona, tablice ali spletnih pretočnih platform.

Poleg tega ima model IR50DAB vrata USB na zadnji strani ohišja (podpira pomnilniške naprave do 64 GB), ki omogočajo predvajanje več formatov zvočnih datotek, shranjenih na pogonih USB, npr. WAV/WMA/MP3/FLAC/ACC.

Ta naprava ponuja tudi integriran sprejemnik DAB+ za sprejem digitalnega radijskega signala brez šuma in popačenj, kar zagotavlja najvišjo kakovost zvoka.

Če digitalni radijski signal WiFi ali DAB+ ni na voljo, lahko IR50DAB deluje s standardnim analognim FM sprejemnikom s funkcijo RDS, ki zagotavlja vse potrebne informacije za prikaz, vključno z datumom in uro, naslovom in avtorjem trenutne skladbe. Radijski signal je mogoče sprejemati z integrirano teleskopsko anteno.

IR50DAB ima priročne gumbe na zgornji plošči za enostavno upravljanje. Omogočajo hiter dostop do vseh dodatnih funkcij naprave, kot so nastavitve budilke. Budilka ponuja več možnosti konfiguracije, npr. individualno nastavitev časa alarma (ponedeljek-petek, vikendi, vsak dan) in izbiro zvoka alarma (brenčalo, melodija ali kateri koli zvok, ki je na voljo v tej napravi). Uporabnik lahko prilagodi tudi glasnost alarma ali dremež. Poleg tega ima model IR50DAB funkcijo samodejnega izklopa, kar je uporabno za tiste, ki poslušate podcaste do nočnih ur. Odvisno od nastavitve se lahko naprava izklopi v 5 do 120 minutah.

Možnost uporabe daljinskega upravljalnika ali združljive mobilne aplikacije za upravljanje naprave zagotavlja udobno upravljanje in omogoča prilagajanje nastavitev s sedežne garniture. Izhodna moč 2 x 10 W RMS zagotavlja ustrezno glasnost predvajanih skladb, medtem ko lahko z izenačevalnikom prilagodite zvok. Velik in jasen 2,4″ barvni TFT zaslon z nastavljivo svetlostjo zagotavlja priročno upravljanje in hiter dostop do vseh potrebnih informacij, vključno z uro, vremenom, naslovom skladbe in tudi logotipom trenutne radijske postaje. Odvisno od radijske postaje si lahko ogledate tudi izvirno naslovnico albuma.

Poleg tega IR50DAB ponuja zvočni izhod za povezavo naprave s starejšim tipom ojačevalnika ali AV sprejemnika. Tako dobite novo funkcionalnost.

IR50DAB je bil zasnovan s poudarkom na uporabniku, da ne zagotovi le visoke kakovosti zvoka, ampak tudi moderen videz naprave. S klasično kombinacijo belih in lesenih delov bo ta radio izgledal odlično in elegantno v vsaki notranjosti, tudi če je najbolj minimalistična. Večjezični meni pomaga pri udobni konfiguraciji in vsakodnevni uporabi radia.

Doma uživajte v svojih najljubših pesmih z več pretočnih platform in radijskih postaj!

 

Specifikacije:

Podpora za internetni radio
Podcast
DAB+ sprejemnik
FM sprejemnik z RDS
UPnP – Universal Plug and Play podpora Pretakanje zvoka
prek Bluetooth (profil A2DP)
USB predvajalnik (do 64 GB) Predvajanje
WAV/WMA/MP3/FLAC/AAC
2,4-palčni TFT barvni prikaz
Avdio izhod
Ura s funkcijo alarma
Daljinsko upravljanje
Upravljanje preko APP (Android, iOS)
Izhodna moč: 2 x 10 W RMS
Napajanje: DC 12 V 3 A
Dimenzije: 320 (š.) x 113 (v.) x 108 (g.) mm
Teža: približno 1,6 kg

More Information
Znamka Blaupunkt
Barva Bela
Radio Analogni (FM), Digitalni (DAB+), Internetni
Alarm Brenčalo
Projekcijska ura Ne
Vgrajena baterija Ne
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.