Letveno dno EXTRA MATIC

329,00 €
Na zalogi
SKU
Letveno dno EXTRA MATIC
Lastnosti
Barva Srebrna
Material Les
Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah po naročilu.
Strošek dostave: 5,99 €
Letveno dno EXTRA MATIC je na voljo za nakup v korakih po 1

EXTRA MATIC letveno dno je kombinacija prožnih lesenih letvic z na videz aluminijastim okvirjem, na katerem bo spanje udobnejše in prijetnejše.

V ledvenem predelu ima dno po tri letvice vpete v visokokakovostne gumijaste vložke, kjer so tudi regulatorji, s premikanjem katerih si lahko poljubno nastavite trše ali mehkejše ležišče.

Po preostalih delih letvenega dna sta vpeti po dve letvici, zaradi česar je celotno letveno dno elastično in ima odlične mehanske lastnosti. EXTRA MATIC letveno dno tako s svojo vzdržljivostjo in dolgotrajnostjo vašemu telesu nudi odlično podporo, ki si jo po napornem dnevu več kot zaslužite.

Predlagamo, da letveno dno EXTRA MATIC kombinirate z ležiščem višje kakovosti, saj bodo letvice in ležišče v interakciji le tako pokazale vse svoje prednosti, zaradi katerih po spanje slajše.

Letveno dno ima vgrajen motor, ki zadrži svoje napajanje tudi v primeru izpada elektrike in omogoča samostojno prilagajanje podlage v različne položaje – od ležečega do sedečega.

To kakovostno letveno dno je rezultat proizvodnega programa podjetja Hespo (Hilding Anders Group), ki je specializirano za opremljanje hotelskih in zdravstvenih sob po Evropi, Rusiji in Aziji.

Privoščiti so dober spanec!

Število letvic: 30

Sorodni artikli

Letveno dno NIRVANA
Letveno dno NIRVANA
Special Price 479,00 € Redna cena 576,00 €
-16%
-97€
Letveno dno GLAMUR
Letveno dno GLAMUR
Special Price 359,00 € Redna cena 439,00 €
-18%
-80€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.