Živi
#LikeABosch

BOSCH RAZVIJA TEHNOLOGIJE, KI VAM OLAJŠAJO ŽIVLJENJE

Vsi si želimo živeti zdravo in biti aktivni. A zaradi hitrega tempa sodobnega življenja pogosto pozabimo nase. Zato je Bosch razvili gospodinjske aparate, ki vam pomagajo živeti zdravo in trajnostno. Pameten pralni stroj, ki točno odmerja detergent. Hladilnik, ki svežo hrano ohranja dlje svežo. Pomivalni stroj, ki pere še posebej higiensko. Parne pečice za pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov, bogatih z vitamini. Odkrijte te in številne druge inovativne rešitve ter obvladajte svoj vsakdan #LikeABosch.

Kuhajte #LikeABosch

Ohranite vitamine s kuhanjem na pari.

Ko gre za ohranjanje vitaminov pri kuhanju, je voda sovražnik. Zato je kuhanje na pari ena od najboljših metod za ohranjanje vitaminov, ki se zlahka uničijo, kot so vitamin C in številni vitamini B. Ker vaša zelenjava in druga živila med kuhanjem na pari ne pridejo v stik z vodo, se ohrani več vitaminov in mineralov. Jedi prav tako ohranijo tudi poln okus saj jim ni treba dodajati maščobe ali olja. Naše parne pečice so prva izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo.

Na aparate

Preprečite nastanek škodljivih snovi v ocvrti hrani.

Ustrezna temperatura cvrtja je ključna za pripravo zdravih in okusnih ocvrtih jedi. Kuhalne plošče Bosch s senzorjem praženja PerfectFry nadzirajo in uravnavajo optimalno temperaturo olja za cvrtje različnih jedi. Tako vam pomagamo preprečiti nastanek škodljivih snovi in pri tem zagotoviti odlično hrustljavost. Zato smo razvili kuhalne plošče s sistemom PerfectFry, ki avtomatsko nadzira in uravnava optimalno temperaturo za segrevanje olja do ustrezne točke – še preden se lotite cvrenja. Po zaslugi kuhalnih plošč Bosch PerfectFry so lahko ocvrte jedi tudi zdrave.

Na aparate

Poskrbite za vaše perilo #LikeABosch

Prihranite vodo s pralnimi stroji i-DOS.

Perite perilo na najbolj učinkovit način z uporabo pralnega stroja z avtomatskih doziranjem i-DOS. Detergent in mehčalec nalijte v prekata, senzorji i-DOS pa bodo avtomatsko odmerili optimalno količino pralnega sredstva in vode pri vsakem pranju. Pri tem je potrebno detergent in mehčalec naliti v prekata le enkrat, to pa zadostuje za do 20 pranj. Tako ne bo več prišlo do prekomerne uporabe pralnega sredstva in nepotrebnih ciklov izpiranja.

Na aparate

Prihranite energijo s sušilnimi stroji s toplotno črpalko.

Naši sušilni stroji Bosch A+++ s toplotno črpalko ponujajo najbolj učinkovito tehnologijo sušenja in najvišjo stopnjo priročnosti. Učinkovita tehnologija sušenja s toplotno črpalko ponovno uporabi topel zrak za nadaljnje sušenje oblačil, s čimer porabo energije zmanjša v primerjavi s kondenzacijskimi sušilnimi stroji Bosch. Medtem ko drugi sušilni stroji – če kosmov umazanije ročno ne očistimo po vsakem pranju – cikel za ciklom izgubljajo na učinkovitosti, naši pralni stroji Bosch s toplotno črpalko s samočistilnim kondenzatorjem kosme avtomatsko odstranijo iz kondenzatorja, kar ohrani nizko porabo energije.

Na aparate

Poskrbite za vašo posodo #LikeABosch

Prihranite energijo s pomivalnimi stroji PerfectDry.

Pomivalni stroji Bosch PerfectDry uporabljajo naraven mineral zeolit, ki poskrbi za prihranek energije ter zagotovi, da je posoda po zaključku pomivalno-sušilnega cikla povsem suha, celo plastična. Trajnostna patentirana tehnologija sušenja Zeolith vlago iz faze čiščenja spremeni v vroč zrak, ki optimalno posuši vso posodo.

Na aparate

Shranjujte #LikeABosch

Po zaslugi hladilnikov VitaFresh ohranite živila sveža dlje.

Hladilniki z zamrzovalnikom s sistemom VitaFresh za ohranjanje svežine ponujajo dve različni klimatski coni za ohranjanje daljše svežine živil. S pomočjo dveh nastavitev ju lahko enostavno prilagodite na idealno stopnjo svežine ter ohranite popolne pogoje za shranjevanje, neodvisno od preostalega hladilnika. Predala sta idealna za shranjevanje rib in mesa ter sadja in zelenjave. Tako boste imeli na voljo več svežih živil, zavrgli pa jih boste manj.

Na aparate

Sesajte #LikeABosch

360° čiščenje s sesalniki Unlimited.

Za temeljito čiščenje vašega doma ne potrebujete več različnih sesalnikov. Brezžični sesalnik Unlimited ponuja prilagodljivost in pribor, ki ga potrebujete za čiščenje vseh vrst tal, kot so ploščice, parket in preproge, in drugih površin, kot so mize, omarice, oblazinjeno pohištvo in tudi strop. Sesalnik Unlimited je tudi zelo priročen in učinkovit za sesanje vašega avtomobila. Po zaslugi sistema RotationClean je mogoče filtrirni vložek higiensko očistiti, po zaslugi membrane Pure Air pa je izpušni zrak je čistejši od zraka v prostoru.

Na aparate
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.