Namizni mešalnik KITCHENAID 5KSB4026ECA - Candy apple

SKU
142-1656140
339,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Zavarujte svoj nakup s
Namizni mešalnik KITCHENAID 5KSB4026ECA - Candy apple je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Namizni mešalnik KITCHENAID 5KSB4026ECA - Candy apple

Mešalnik K400 vam zagotavlja ustvarjanje okusnih umetnin. Zasnovan je za obdelavo najzahtevnejših sestavin za zagotavljanje gladkih rezultatov, ne glede na to, ali pripravljate hranljivo domačo juho, otroško kašico, limetin sok, orehovo maslo, pomake, pire ali smutije.


Kako deluje? Mešalnik ima 3-delni sistem, ki omogoča učinkovito delovanje: edinstveno asimetrično rezilo iz nerjavnega jekla, rebrast vrč, ki sestavine pregiba nazaj, in motor s tehnologijo Intelli-Speed z močjo 1,5 KM, ki zazna vsebino, da ohrani optimalno hitrost. Ker je zasnovan za zahtevno vsakodnevno uporabo, ga odlikuje trdna kovinska zasnova – vključno z gumbom za upravljanje.


Intuitivni gumb zagotavlja enostavno upravljanje. Obrnite ga na želeno hitrost, možnost pulza ali 3 prednastavljene programe – drobljenje ledu, ledeni napitki in smuti – ki samodejno poskrbijo za cikel in dosežejo najboljšo konsistenco. Ko končate, lahko s priročnim programom za samočiščenje očistite mešalnik, da bo pripravljen na vašo naslednjo kulinarično pustolovščino.


Konjska moč motorja mešalnika je bila izmerjena z dinamometrom, s katerim v strojnih laboratorijih redno merijo mehansko moč motorjev. Naša referenca največje konjske moči (KM) 1,5 motorja pomeni samo izhodno konjsko moč motorja in ne izhodne konjske moči mešalnika v mešalnem vrču. Kot pri vseh mešalnikih izhodna moč v vrču ni enaka konjski moči samega motorja.

Vrhunsko izdelan 3-delni sistem za miksanje KitchenAid

En gumb za 5 spremenljivih hitrosti, vključno s pulznim delovanjem, 3 prednastavljeni programi ter programi za samočiščenje

1,4-litrski rebrast stekleni vrč

More Information
Barva Rdeča
Znamka KitchenAid
Vrsta mešalnika Pokončni mešalnik
Turbo funkcija Ne
Prostornina posode 1,4 l
Število hitrosti Nastavljiva
Moč 1200 W
Širina 19,3 cm
Višina 40,1 cm
Globina 22,9 cm
Garancija 5 let
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.