Oblikovalec las REMINGTON CB9800 PROluxe You

SKU
142-1699027
82,99 €
Oblikovalec las REMINGTON CB9800 PROluxe You je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNa zalogi
KoperZadnji kosi
CeljeNa zalogi
Novo MestoZadnji kosi
MariborNa zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Oblikovalec las REMINGTON CB9800 PROluxe You

Vaši lasje so edinstveni, tako edinstveni morajo biti tudi vaši pripomočki za oblikovanje. Zato je PROluxe You™ Adaptive vroča krtača narejena samo za vas. Njena inteligentna tehnologija StyleAdapt™ se uči, prilagaja in personalizira toploto glede na potrebe vaših las pri oblikovanju, s čimer vam pomaga ustvariti salonski volumen in čvrstost, ki bo trajala ves dan*.

S PROluxe You™ Adaptive vročo krtačo je oblikovanje postalo še bolj osebno, saj tehnologija StyleAdapt™ odčitava temperaturo vaših las in prilagodi toploto, tako da lahko dosežete rezultate kot iz frizerskega salona, ki so prilagojeni vam in trajajo ves dan.

Lastnosti:

 • Inteligentna tehnologija StyleAdapt™
  - se uči, prilagaja in personalizira toploto
 • LED indikator StyleAdapt™
 • Napredna diamantna keramična prevleka
 • Velik 38-milimetrski ogrevan valj
 • Gladko drseče ščetine
 • Vrhunski sistem ogrevanja
 • Ročni način - 3 nastavitve temperature od 160 °C do 210 °C
 • Digitalni nadzor temperature z zaslonom LED
 • Hitro 30-sekundno segrevanje
 • Funkcija pomnilnika
 • Hladna konica
 • Samodejni varnostni izklop po 60 minutah
 • Globalna napetost
 • Vrtljivi kabel dolžine 3 m kot iz frizerskega salona
 • Rokavica za oblikovanje
 • Podloga za oblikovanje
 • 5+1 leto garancije^^^

 

Inteligentna tehnologija StyleAdapt™

Vsak izmed nas ima edinstvene lase, vendar je mnogim od nas skupno to, da si želimo ustvariti volumen, čvrstost in poskočnost, ki bodo trajali ves dan. Pri oblikovanju je težko ugotoviti, katera je najboljša nastavitev temperature ali tehnika za oblikovanje vašega videza. Kar deluje pri nekom drugem, ne deluje vedno pri vas. Prilagodljiva vroča krtača PROluxe You ima inteligentno tehnologijo StyleAdapt™, ki prepozna nastavitev, ki je najboljša za vaše lase, in prilagodi toploto vašim edinstvenim potrebam po oblikovanju. Ne glede na to, ali želite doseči večji učinek kot kdaj koli prej, dvigniti lase pri koreninah ali oblikovati konice z brezskrbnimi potegi, lahko dosežete celodnevne trajne* rezultate z bolj zdravim oblikovanjem**, ki vaše lase naredi do 77 % močnejše**.

Kako deluje tehnologija Intelligent StyleAdapt™?

Med oblikovanjem senzor vzdolž cevi odčitava temperaturo vaših las več kot 5500-krat*** na seansa oblikovanja, pri čemer se uči o vaših laseh in tehniki oblikovanja.
Senzor odčitano temperaturo posreduje inteligentnemu mikroprocesorju in po oblikovanju vsakega odseka se indikator LED zavrti, ko prilagodi toploto valja na idealno temperaturo za vaše lase.
Mikroprocesor shranjuje prilagoditve temperature, tako da postane pametnejši vsakič, ko oblikujete pričesko, in predvideva prilagoditve vnaprej.
Ne glede na vrsto las ali tehniko oblikovanja ste lahko prepričani, da boste vedno dosegli najboljše rezultate.

Kako se tehnologija Intelligent StyleAdapt™ razlikuje od standardnega zračnega oblikovalca?

Standardna vroča krtača: Izberete nastavitev temperature (npr. 185 °C), krtača pa ves čas oblikovanja poskuša ohranjati določeno temperaturo. Lahko prilagodite vašo tehniko (hitrost oblikovanja, debelino pramenov), da bi dosegli optimalne rezultate za vaše lase, vendar to še ne pomeni, da vaši lasje stalno dosegajo pravo temperaturo!

Inteligentna tehnologija StyleAdapt™: Spozna vaše lase in tehniko oblikovanja ter prilagodi temperaturo krtače, tako da toploto prilagodi vam. Tako vaši lasje med oblikovanjem dosledno dosegajo idealno temperaturo 185 °C.

Napredna prevleka iz diamantne keramike

S prilagodljivo vročo krtačo PROluxe You Adaptive dosežete neverjeten volumen in čvrstost las. Njena napredna diamantno-keramična prevleka ima 10x več keramike^ in je napolnjena z diamantnimi delci, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote in 5x bolj gladko drsenje^ po laseh.

*V laboratorijskih poskusih je bilo dokazano, da videz zdrži 24 ur
** Način StyleAdapt v primerjavi z oblikovanjem pri 210 C. Rezultati se lahko razlikujejo glede na vrsto las.
*** 8/s x 12 minut oblikovanja
^V primerjavi s standardno keramično prevleko
^^ V primerjavi s standardnim Remington kodralnikom
^^^Dodatna 1-letna garancija ob registraciji izdelka do 28 dni po nakupu na spletni strani https://remington-europe.com/

More Information
Barva Siva
Znamka Remington
Število hitrosti /
Razpoložljive temperature 160 °C do 210 °C
Moč Ni podatka
Hladna konica Da
Garancija 5 let
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.