Plinski žar 1200 E - Beef Eater

SKU
142-1678346
990,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Ni na zalogi

Življenje na prostem ima boljši okus!

Doživite ultimativno avstralsko izkušnjo piknika pri vas doma z žarom BeefEater! Svetovno znano podjetje BeefEater iz Avstralije že od leta 1985 proizvaja ikonične žare in izdelke za peko na žaru izjemne kakovosti. Z BeefEater-jem lahko uživate v svobodi priprave hrane kjerkoli na prostem. Njegovo funkcionalno in stilsko oblikovanje skupaj z vrhunsko izdelavo bo idealna dopolnitev vaše vrtne garniture, kjer boste lahko postregli najbolj okusne dobrote z žara.

Odkrijte svobodo kuhanja kjerkoli!

Žar z integriranim pokrovom iz nerjavečega jekla poskrbi za neprecenljivo izkušnjo uporabe žara in čarovnijo okusov. Žar plošča je izdelana iz nerjavečega litega železa s prevleko iz porcelanastega emajla, ki velja za najbolj obstojno in odporno prevleko na tržišču. Z mrežnim vaporizerjem se zmanjša možnost zažgane hrane in izgube toplote, poskrbljeno pa je tudi za hitrejšo peko in ekonomično rabo plina.

Inovativno odpiranje pokrova!

Inovativno odpiranje pokrova omogoča postavitev žara ob steno. Pokrov ima veliko okno za spremljanje jedi med peko.

Prižg v prvo, vedno!

Prav tako ima BeefEater inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen merilnikom temperature in posebnim mestom za ohranjanje toplote.

 

Premikajoča se kuhinja

BeefEater-jev Discovery žar lahko kamorkoli premaknete s pomočjo 4 integriranih koles. Ravno zaradi samostoječe oblike, lahko žar v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

 

Plinski žar 1200 E

Vzljubili boste enostavno peko, vaši prijatelji in družina pa bodo navdušeni nad novimi okusi. Discovery ima inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen z oknom za spremljanje jedi med peko, merilnikom temperature in posebnim mestom za gretje. Žar lahko kamorkoli
premaknete s pomočjo 4 integriranih koles, kar vam omogoča, da ga v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

Lastnosti in dimenzije:

  • Barva: antracit
  • Stranski gorilnik
  • Pokrov z nerjavečega jekla
  • Kolesca za lažje premikanje
  • Merilec temperature
  • Prostor za odlaganje
  • Premična polica
  • Deluje na: Plin
  • Število gorilnikov: 4

 

Življenje na prostem ima boljši okus! Doživite ultimativno avstralsko izkušnjo piknika pri vas doma z žarom BeefEater! Svetovno znano podjetje BeefEater iz Avstralije že od leta 1985 proizvaja ikonične žare in izdelke za peko na žaru izjemne kakovosti. Z BeefEater-jem lahko uživate v svobodi priprave hrane kjerkoli na prostem. Njegovo funkcionalno in stilsko oblikovanje skupaj z vrhunsko izdelavo bo idealna dopolnitev vaše vrtne garniture, kjer boste lahko postregli najbolj okusne dobrote z žara.

Preberi več
More Information
Površina plošč 1x Ploska, 1x Rebrasta
Posebnosti 4 gorilniki
Širina 158 cm
Višina 122 cm
Globina 60 cm
Garancija 1 leto

Morda bi vas zanimalo tudi:

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.