Pograd MAXIM

SKU
Pograd MAXIM
629,00 €
že od
/ mesec [izračun]
option
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Pograd MAXIM je na voljo za nakup v korakih po 1
Za prikaz zalog najprej izberite lastnosti produkta.
Strošek dostave: 24,99 €

Pograd MAXIM

Pograd je praktična rešitev za vsako otroško sobo, sploh če vam je doma pomemben optimalen izkoristek prostora. Nakup pograda je odlična ideja za manjše otroške sobe, primeren pa je tudi za dopustniške hiške ali apartmaje. Ležišči spodaj in zgoraj sta navadno povezani s praktično kratko lestvijo ali stopničkami, kar zagotavlja hiter dostop in spust iz vrhnje postelje. Vse naše pograde odlikuje certifikat za varnost. To pomeni, da je vsak naš pograd izdelan iz kakovostnih materialov, varnih oblik ter da je stabilen in trden. Hkrati pa je vsak pograd s certifikatom za varnost prestal testiranje tehničnih zahtev, predpisanih s strani Evropske unije. Oglejte si našo bogato ponudbo pogradov različnih dimenzij, barv in materialov, ki zagotavljajo varen in miren spanec.


Barva: bela ali bukev (natur)

Dimenzije za vzmetnice: 

  • zgoraj 90x200 cm
  • spodaj 140x200 cm

Zunanje dimenzije (ŠxVxG): 205x158x152 cm

Material: les - bukev

Opomba: V ceno so vštete posteljne letvice 90x200 in 140x200. V ceno ni všteto ležišče, posteljnina, dekoracija in ostalo pohištvo.

More Information
Tip Lesen
Material Les
Letveno dno Da
Vzmetnica poleg okvirja Ne
Podposteljni predal Ne
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.