Radiator BEHA PV8 WiFi

219,99 €
Na zalogi
SKU
142-1581073
Lastnosti
Barva Bela
Moč 800 W
Znamka Beha
Vrsta grelne naprave Električni radiator
Uporabna površina prostora 6 - 9 m2 (slaba - dobra izolacija)
Posebnosti Wi-Fi upravljanje
Širina 679 mm
Višina 400 mm
Globina 83 mm
Garancija 5 let
LjubljanaNa zalogi
KoperPo naročilu
CeljeZadnji kosi
Novo MestoPo naročilu
MariborPo naročilu
Strošek dostave: 4,99 €
Radiator BEHA PV8 WiFi je na voljo za nakup v korakih po 1

Električni radiator BEHA PV8 WiFi - 400 mm, 800 W

BEHA stenski konvektorski radiatorji z moderno zasnovanim elektronskim termostatom s triac tehologijo, katera zagotavlja dolgo življensko dobo in zanesljivo delovanje. Konvektorji so serijsko opremljeni z naprednim Wi – Fi vmesnikom. Konvektorji BEHA zadostujejo vsem smernicam ECO DESIGN direktive, so preizkušeni in certificirani s strani NEMKO laboratorija.Vsi modeli zagotavljajo zaščito IP24 in se jih lahko vgradi v kopalnice ali vlažne prostore ( razred II). Elektronski thermostat je vgrajen na spodnji desni strani radiatorja, kar mu zagotavlja zanesljivo delovanje in natačno meritev temperature v prostoru.

Osnovne značilnosti:

  • Nizko temperaturni grelni element preprečuje izgorevanje prahu in dlak
  • Elektronski sobni termostat z vgrajenim WiFI omogoča nadzor in upravljanje na daljavo
  • Enostavna uporabniška aplikacija za nadzor in upravljanje (Android , iOS, ipd.) preko WiFI
  • Tedenski in dnevni časovnik z možnostjo programiranja ogrevalne temperature
  • Funkcija detekcije odprtega okna pri kratkotrajnem prezračevanju prostora
  • Projekcija nastavljene temperature na tla preko laserskega prikazovalnika, ki po 10 sekundah samodejno zatemni
  • IP24 stopnja zaščite za vgradnjo v kopalnice in vlažne prostore (razred II vgradnje).

POMEMBNO: Vse modele radiatorjev BEHA PV in LV z vgrajenim Wi Fi modulom, LAHKO upravljate lokalno, kot vsak običajni radiator (preko termostata vgrajenega na radiatorju samem).

Nova generacija BEHA varčnih norveških radiatorjev - modelov PV i LV – prinaša zanesljivo in priljubljeno BEHA tehnologijo v novi obliki in z novimi uporabnimi možnostmi.

BEHA norveški varčni in pametni radiatori PV in LV nudijo WiFi Cloud tehnologijo, ki vam omogoča trenutni in celovit nadzor delovanja radiatorja preko pametnega telefon ali prenosne tablice z uporabo aplikacije BEHA (v Android, iOS..) neodvisno od vaše trenutne lokacije.

Kako to deluje?
Termostat vgrajen v novih modelih PV i LV varčnih BEHA radiatorjev je serijsko opremljen z WiFi modulom, ki omogoča hitro povezavo na domače ali poslovno brezžično omrežje objekta v katerem se nahajajo radiatorji. Zatem, ko se povežete z radiatorji s pomočjo WiFi-a na domače ali poslovno brežično omrežje s pomočjo BEHA SmartHeater aplikacije lahko na daljavo nadzirate delovanje radiatorjev, ne glede na to ali se nahajate v objektu (lokalno) ali izven objekta (globalno preko internetne povezave).

Kaj to pomeni v praksi?
To pomeni, da imate popoln nadzor nad gretjem v vsakem trenutku na aplikaciji BEHA SmartHeater svojega telefona ali prenosni tablici. V vsakem trenutku lahko na svojem pametnem telefonu ali tablici vidite prikazane vse parametre nastavitev in delovanja radiatorja in lahko preko aplikacije BEHA SmartHeater spreminjate nastavljeno ogrevalno temperaturo, nastavljene časovne programe, izklapljate in vklapljate radiator, spremljate temperaturo v posameznih prostorih kjer so nameščeni radiatorji ipd.

Primeri uporabe:
Na primer da od doma kjer imate nameščene BEHA pametne radiatorje serije PV in LV odidete v službo in se ob prihodu v službi spomnite, da ste pozabili znižati ogrevalno temperaturo, ki je v času vaše osotnosti doma ne potrebujete. S pomočjo BEHA SmartHeater aplikacije na vašem pametnem telefonu enostavno znižate ogrevalno temperaturo v vašem domu na vam ustrezno raven.
Na primer, da ste v službi od 8 – 16 ure in pred tem ste programirali BEHA pametne radiatorje serije PV in LV, da po prihodu domov ob 16:30 uri radiatorji prično ogrevati prostor na povišani ogrevalni temperaturi in iz službe pridete v tople prostore vašega doma. Zaradi neplaniranih dogodkov ste ugotovili, da ta dan ne boste prišli domov pred 20 uro. V tem primeru enostavno preko BEHA SmartHeater aplikacije na vašem pametnem telefonu spremenite nastavitev in režim ogrevanja, da radiatorji prično ogrevati vaš dom malo pred vašim prihodom ob 20 uri.

V kolikor radiatorje uporabljate v vaši počitniški hišici ali apartmaju, lahko na daljavo uravnavate temperaturo v sobi in vklapljate in izklapljate radiator.

Sorodni artikli

Radiator THERMOR EVIDENCE 3
Radiator THERMOR EVIDENCE 3
Special Price 79,99 € Redna cena 99,99 €
-20%
-20€
Radiator THERMOR SOPRANO SENSE 2
Radiator THERMOR SOPRANO SENSE 2
Special Price 127,98 € Redna cena 149,99 €
-14%
-22€
Konvektorski grelnik ECG TK2030T White
Konvektorski grelnik ECG TK2030T White
Special Price 34,98 € Redna cena 49,99 €
-30%
-15€
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.